0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline saglik abu. Insallah sorunun cozulmustur. Abi bu valf nerde tam olarak bende kontrol edeyim
Geçmiş olsun Yüksel,Sonucu merak ettim, çünkü OCV valfte bozulabilecek tek sey oringler.
Sağolasın İLKE.Sorun gözüldü çok şükür.Şu fotoğrafta ucu gözüküyor. Direkt fotoğrafı da üst tarafta var. Kırmızıyla işaretledim.Teşekkür ederim abi.Abi, özellikle oringe baktık ve oring diye birşey kalmamış artık, erimiş. Oring özelliğini kaybettiği için yağ kaçırıyordu.
mekanik bişey nasıl bozulur ?
Sagolasin abi. Bende bakayim oraya. Yatan arac oldugu icin boyle oringli , contali keceli zartli zurtlu seyleri ara sıra kontrol etmek lazım. Herseyin bir omru var cunku Oringleri degistiremezmiydiniz ?
Yüksel,O zaman neden ucuz olandan başlamadınız merak ettim?Peki tekrar arıza verirse ne yapacaksınız?
Evet ucuz olan oring, en fazla 50 YKRdir.2. Sorumu tekrar sorayım, tekrar arıza çıkarsa ne yapacaksın?
Bu aletin çalışmasıda bu şekildeymişVálvula OCV (Oíl Control Valve) Toyota Yaris...
İki şeye aşık olmayacaksın,Bir borsadaki kağıdaİki sanayideki ustaya
O zaman moralini bozmaya devam edeyim mi?Senin OCV saglam, tekrar arıza çıkar ise VVT-İ kasnagı degişmeli. Senin araba eski sahibinde yagsız kalmıştı, bu o kasnagın içindeki geçmelerin sızdırmazlık saglayan elemanların aşınmasına neden olmuş olabilir.