0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yuksel ufutan kyb al.Farkli markalari dusunme.Kyb orjinal uretici.zaten herhalde.Ben.on.iki kyb aldim.Sikinti.yok.Memnunum
spor bişiler düşün koni mesela yada bilstein
Airride yakisirdi he [emoji14] Saka bi yana bizim amortisorler gazli diye biliyorum abi. Yag nasil kaciriyor korukten. Benim onlerde kyb var Ufuk abiden alınma. 4000km yaptım sorunsuz.Onden cikan orjinal fabrikada uretimde takilan amortisorundede toyota ve kyb yaziyordu
Para yoksa devam yaa bosver Ben bi sure takip et derim
yağ kaçağı bir süre sonra artıyor. içi boşalınca lıkıl lıkıl sesler yapıyor yada tıkırdıyor. tabi bide sallanması var ki çok fena..
Benim 2 yıldır arkalar böyle duruyor. Bir sıkıntısı yok şimdilik. Ses gelirse değiştiririm diye düşünüyorum
@Yüksel IŞIK (26882) Ufuk'a sormanda yarar var Yüksel. Kyb excel-g forumda adı en sık geçen amortisör.
Yüksel bu iş te OCV işine dönmesin İyicene sor soruştur
Araba bozulmuyor, bizim para harcamak için canımız sıkılıyor abi.
Yüksel abi ses yapmaya baslayinca degistir. Belki bakarsın durumun iyilesir bir airride goruruz senden
Hacı sende motordan çıkamadın ki bir türlü Ne zaman baksak arabanın altındasın, eve yakında bir lift alırsın diyorum ben Allah kaza bela vermesin abicim, tek para harcamaların bu kadarcık olsun Mesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2015, 20:37:05Ben teşhisi koydum,Yüksel nereden yağ geliyorsa kökünden değiştiriyor o kısmı Yağ manyağı olmuş, valla Bandırma civarında yaşasam, sırf kıllığına gidip Yükselin arabasının sağına solun yağ süreceğim Yüksel bu arada herşeyi yağ sanma, bazen kedi köpek falan işiyor, üstünede kum toz bulaşınca tıpkı senin amortisördeki gibi görüntü oluyor
Giden para olsun abi, OCV konusunda da dediğin gibi yeni yenidir. Ben rölanti konusunda valf değişiminin faydasını gördüm. Ben kendime araba değil, eğlence arıyormuşum, meğerse COROLLA yokken hayatım ne kadar boş geçiyormuş. Evi değiştireceğiz, sırf evimizin karşısında dededen kalma mağaza var, orayı da araba garajı olarak kullanıyorum, sırf bu sebepten başka eve çıkmaya gözüm yemiyor. Kedi-köpek işemesini düşünmemiştim abi.