0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değişenler :piston + sekman + sübaplar + contalar + aks kafaları + triger seti + V kayışı + baskı balata seti + motor yağı + şanzıman yağı + motor ön takozu işçilik :rektefiye 670 tl + 600 tl ustalıktoplam : 2950 tl.işçilik 10 üzerinden 10 (temizlik, titizlik ve bilgilendirme)
A101le a92 lerin motor yenilemesi 2500 ustayla beraber. Bende yaptırdım. E12ler 2 kuşak sonra oldugu için bu serilerden pahalı. Bide yüksel kardeşimiz titiz:-))))
İnsan "açmışken hepsi oluversin" diyor abi.
yağ pompası, termostat ve devirdaimi usta kontrol etti temizliğini yaptı, çalışır durumda olduğu için gerek görmedik
800 tl ye yaptırdım 150 tl pistona vermişiz , 90 tl contası tutmuş, yataklar ve segmanlar değişmiş. bizim usta en güzel usta çünkü 250 tl ye toplamış blok sökülmemiş, bu yüzden üstünde honlanmış. bu benim arabada yağ yakmaya neden oldu. tam olmadı buyüzden. ayrıca krang değişimi veya subap işlemi yapılmadı. bu yüzden ucuza çıktı.ozaman conta yakmıştı mecburen verilecekti bu para. babam yaptırdı ama ne triger değişti ne debriyaj ne yağ pompası. benimde şuanda aks gibi sorunlarım var. motor takozu değiştirmem lazım. bunlar ekstra masraf. ama şükür 1 yılı geçkin süredir bişey çıkartmadı.
Maksat kafa rahatlığı ve yapılan işin temizliği.Her yıl karter tapasını fırlatıp atar gibi yağ pompası vs. değiştirmeyeceksiniz, ona istinaden demiştim.Açılmışken bence herşey olmalıydı.
akslar ne kadara mal oldu Kadir bey ?