Gönderen Konu: E12 Corolla Orijinal Saç Jant ve Sava Kış Lastiği Aldım  (Okunma sayısı 1424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Kış lastiği almayı düşünmüyordum pek;ancak son bir haftada tesirli olan kar yağışı ve arabanın ihtiyacı durumu değiştirdi.Kafamda kış lastikleri için ayrı jantın olması hem değiştirirken pratiklik hem de lastik ve jantın yıpranmaması adına iyi olur düşüncesi vardı.Lastikleri 195/60/15 SAVA marka aldım.Tanesi 125 liradan.Daha sonra da sahibinden.com'da uzun süredir takip ettiğim Adapazarı'ndaki jantları ve orijinal kapaklarını aldım 200 liraya.Kış lastiği için şimdilik toplamda 700 lira gibi bir para harcadım. :) Fiyatları lastik ve ayrı jant tercihini yorumlarınıza sunuyorum.
Bu arada aldığım jantların ilanı: 
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-toyota-corolla-janti-194716379/detay
"İnsan inandıklarıdır."

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 Corolla Orijinal Saç Jant ve Sava Kış Lastiği Aldım
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2015, 19:28:16 »
Hayırlı olsun. Kış lastiği tamamen bir ihtiyaç. Ayrıca farklı bir jant almanız da iyi olmuş. Çıkan  yazlık veya kışlık lastiklerin jantlı olarak muhafaza edilmesi hem daha iyi hem de daha sağlıklı bir muhafaza sağlıyor.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2015, 19:53:56 »
Güle güle kullan bence çok iyi yapmissin. Bende benim araca uygun temiz bi jant bulsam aynı şekil yapmayı düşünüyorum
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2015, 21:40:59 »
Güle güle kullan bence çok iyi yapmissin. Bende benim araca uygun temiz bi jant bulsam aynı şekil yapmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun. Kış lastiği tamamen bir ihtiyaç. Ayrıca farklı bir jant almanız da iyi olmuş. Çıkan  yazlık veya kışlık lastiklerin jantlı olarak muhafaza edilmesi hem daha iyi hem de daha sağlıklı bir muhafaza sağlıyor.

Teşekkür ederim, sağolun.
"İnsan inandıklarıdır."