Gönderen Konu: E140 kasa corolla ile ilgili ufak sorular.( filtre ve logo icin)  (Okunma sayısı 975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15
  • Model Yılı: '16
Arkadaslar yada abilerim ablalarim diye giris yapmak isterim. 2011 model corolla 1.6 benzinli modelini kullaniyoruz. Hava filtresi veya vanali egzos tarzinda birsey dusunuyorum. Hava filtresi taktirmadan once motora giden sensor soketini sokup ariza isigi verip vermedigine baktim veriyormus hatta sondurmek icin sanayi yolunu tuttum giderken sondu. Vanali egzos taktiran 96 model 3.18ies i olan bir arkadasim ise bir sure sonra alt.kismin vidalarinin gevsedigini 500 tl.civarı bir masraf cikardigini yazdi. Ozetlemek gerekirse kaliteli saglam bir ses veren filtre ile sorunsuz sekilde kullanmak icin orj ligine zarar gelmemesi icin ne yapmaliyiz ? Ikinci bir sorum ise kapilar acildiginda alta toyota amblemini yansitan seyler varmis sanirim. Bunlari nasil taktirabiliriz. Deger verip ilgilenip okudugunuz icin.tesekkur ederim.
2010'dan beri genç, Corolla kullanıcısı :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: E140 kasa corolla ile ilgili ufak sorular.( filtre ve logo icin)
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2015, 17:48:32 »
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150103074406&SearchText=toyota+logo+led+wireless
burdan ışıklı logolara bakabilirsin. Bunlar   Wireless özellikli olduğu için pil ile çalışıyor herhangi bi yeri kesip kablo bağlamaya gerek yok.
Istersen aynı sitede kablolu modeller de var.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15
  • Model Yılı: '16
Ynt: E140 kasa corolla ile ilgili ufak sorular.( filtre ve logo icin)
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2015, 18:43:59 »
Tesekkur ederim logolarla ilgili sikintim cozuldu. Filtre ilgili problem icin yorumlarinizi bekliyorum. Tekrar tesekkur ederim.
2010'dan beri genç, Corolla kullanıcısı :)