Gönderen Konu: AACCİİİLL YARDIM:::: 1.6 COROLLA SW BUJİ VE EKSOZ NEDEN KURUM YAPAR  (Okunma sayısı 3096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ankara
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
ARACIM 1.6 XEİ SW COROLLA ARAÇTA ATİKAR AMARKA SIRALI SİSTEM VARA ARACIM ÇALIŞMADA BENZİNLE BAŞLOIYOR AMA DIŞARIYA AŞIRI BİR BENZİN KOKUSU VERİYOR VE ÜSTELİK ARAACIN BUJİ VE EKSOZ KISIMINDA DA  KURUM YAPIYOR BİLDİĞİM KADARIYLA BOYLE BİR ŞEY YAPMAMASI LAZIM BENCE BİR ARZASI VAR BAŞIN A GELEN YADA BİR BİLGİSİ OLAN TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSUN
yaklaşma toz olursun geçme pişiman olursun

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aile için efsane
Merhaba geçmiş olsun.
Beni aracımda atiker sıralı sistem lpg 'li bende böylebir sorun yok.
Kurum zengin yakıt/hava karişımından , ateşleme sorunundan yapabilir. Lpg li araçlarda sorun ayarsızlıktan  , selenoid arızasından ( Aynı anda lpg ve benzin kullanımı) , filitre kirliğinden yapabilir.
Dışarıya benzin kokusu , benzin hortumu bağlantılarının geşmesinden kaçaktan olabilir.
Bence siz aracınızı yerinden hiç oynatmadan çalıştırmadan bir gözle ve elle bağlantı konrolü yapın. Lpg li araçlarda sorunların ve Allah muhafaza yangınların temel sebebi bakımsızlık.
Aman dikkat!!!
EFSANELER HİÇBİR ZAMAN ÖLMEZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
wallahi bence aracın ya motor parçalarından biri düzensiz çalışıyo yada arabayı baya zorladıysan yyapar gibime geliyo bu olayı ama genede tam bilmiyorum sadece aklıma gelenleri söyledim....
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ankara
Merhaba geçmiş olsun.
Beni aracımda atiker sıralı sistem lpg 'li bende böylebir sorun yok.
Kurum zengin yakıt/hava karişımından , ateşleme sorunundan yapabilir. Lpg li araçlarda sorun ayarsızlıktan  , selenoid arızasından ( Aynı anda lpg ve benzin kullanımı) , filitre kirliğinden yapabilir.
Dışarıya benzin kokusu , benzin hortumu bağlantılarının geşmesinden kaçaktan olabilir.
Bence siz aracınızı yerinden hiç oynatmadan çalıştırmadan bir gözle ve elle bağlantı konrolü yapın. Lpg li araçlarda sorunların ve Allah muhafaza yangınların temel sebebi bakımsızlık.
Aman dikkat!!!

benzin kokusunu sadece ilk çalışımada yapıyo diyer zamanlar böyle bir sorun yok yani motor soğukken yapıyor bilgileirn için teşşekürler
yaklaşma toz olursun geçme pişiman olursun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Selam.
 Muzaffer bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde biraz daha detaylı tanımamız mümkün mü? Ayrıca biliyorsunuz Forum Kuralları gereği yazının büyük harfle yazılmaması gerekiyor.
 Umarım sorununuza da en kısa zamanda cevaplar bulursunuz.