Konunun yeni farkına vardım. Acil şifalar versin. Bağış konusunda maalesef çok zayıf kalıyoruz. Kerem abi facebook veya diğer paylaşım sitelerinde paylaşım yapayım mı? Ankarada çok sayıda tanıdık ve arkadaşım var. Belki birşeyler çıkarabiliriz
Yasin ilgine alakana teşekkür ederim. Uygun verici olduktan sonra karşı tarafın hayır diyeceğini sanmıyorum ki insanlar hayatlarıyla uğraşıyor...
Mesaj Birleştirildi: Ocak 13, 2015, 00:40:09
ACİL..! -
(A ve 0 (SIFIR) kan gruplarına sahip olanların dikkatine!!!!!!!
Karaciğer Kanseri teşhisi konulan "BABAM" için, acilen canlı karaciğer donörü(bağışçısı) arıyorum..KARACİĞER'İNİN ((BİR PARÇASINI)) VEREREK, OPERASYON GERÇEKLEŞİYOR. Kendini sürekli yenileyebilen bir organ olmasından dolayı vericinin karaciğeri doktorların söylediğine göre 2 AY içinde eski boyutlarına ulaşıp eski sağlığına geri dönüyor.EN AĞIR İŞLERİ BİLE BİR KAÇ AY İÇİNDE TEKRAR YAPABİLECEK DURUMA GELEBİLİYORSUNUZ..VERİCİ İÇİN HAYATININ İLERİ Kİ DÖNEMLERİ VEYA KISA DÖNEMDE HASTALIK RİSKİ BULUNMAMAKTADIR. (Ölüm riski ise trafikte başınıza bir şey gelme olasılığından yüzlerce kat daha düşüktür. Üniversitelerin açıklaması % 0.3 oranındadır.) KISA SÜRE İÇİNDE UYGUN BAĞIŞÇI BULUNAMAZ İSE GENÇ YAŞTA BABAMI KAYBEDECEĞİM...
OPERASYON TÜRKİYENİN EN DONANIMLI HASTANELERİNDEN BİRİNDE EN PROFESYONEL EKİP TARAFINDAN YAPILACAKTIR.
Vericinin KALP-ŞEKER-TANSİYON vb. hastalıklara sahip olmaması gerekmekte. AYRICA, alkol tüketimi de minimum düzeyde olmalı..AŞIRI KİLO PROBLEMİ OLANLAR YİNE AYNI ŞEKİLDE BAĞIŞÇI OLAMAZLAR.
MADDİ - MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEK BAĞIŞÇIYA SAĞLANACAKTIR.
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLACAK ABİLERİME KARDEŞLERİME ÇOK RİCA EDİYORUM.. GEÇMİŞ OLSUN! demekle hastalık geçmiyor. Hayatınızı riske atmadan HAYAT KURTARABİLECEĞİNİZİ UNUTMAYIN..!
AİLENİZİN, SEVDİKLERİNİZİN VEYA SİZİN DE BİR GÜN ORGAN BAĞIŞINA İHTİYACINIZ OLABİLECEĞİNİ LÜTFEN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN.
7/24 BANA 0505 710 00 20 'den ulaşabilirsiniz. Her türlü bilgiyi telefonda veya yüz yüze verebilirim.
TUGAY ADEM
Arkadaşımızın gerekli bilgileri burdan veya facebooktan istediğiniz şekilde bağlantı kurabilirsiniz..