0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Off Çok güzel.. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim:)
Cam tavan folyosu arka cam spoyleri + bagaj spoyleri toplamda kaç liraya patladı size ? ve arka cam spoylerini nereden buldunuz ?
Cam üstü spoileri yurt dışından getirdik. TR de ilk biz getirdik diyebilirim AP tuning diye bi yer satıyor diyorlar 200 tl civarına. Sormak lazım
Yurt dışı derken hangi siteden aldınız?
Ebaydan aldık. Satıcıyla telefonda pazarlık yaptım ben https://www.ebay.com/itm/262039334801
Sercan abi sen 450 yazmışsın fiyatına ama şuan 550 istiyolar. Senin aldığın bayiyle bi konuşabilme imkanın var mı? Peşin fiyatına en son kaç yapabilirlermiş bi sorabilir misin?
Fiyatın maşallahı varmış
aynen benimde merakımı çekti. hep sorucam diyorum ama sormayı unutuyorum.aracım sedef beyazı. tavan folyosu ve arka cam folyosu yakışırmı acaba. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cam üstü spoiler gerçekten de aracı farklı kılıyor boyut atlıyor araç @sinan çatalkaya (15308) yardımı ile 😊
Evet var şuan için yeni telefon aldım ve araç içi kamera montajını yaptım maddi olarak sıkıntımı aşmam lazım gerçi tavan spoileri 1 seneden beri üstünde lakin muayeneyi 7 ayda yaptırdım muayeneden sonrada sıra gelmedi fiyatı nasıldır bilmiyorum kaplamanın 😊
Muayene geldiğinde ruhsata işletmek meşakkatlimi peki hangisi mantıklı olur
2 yılda bir yenilenmesi bence daha mantklı. Hem alttaki boya da hava almış olur Şakası bir yana folyo iki yılda zaten çizilecek illaki.Söküp yenilemek güzel olur. Ancak çevirmede polis ceza da yazabilir. Baktığımız zaman yeni çıkan CHR 500X-L gibi araçlarda çift renk alınabiliyolar ve ruhsatlarında çift renk olarak belirtiliyor.
Tam aynısını ben yazacaktım. Folyo en kaliteliside olsa 2 yıl sonrası değişmesi araç boya sağlığı için çok iyi. Dipnot: Skoda Fabişte de çift renk var. Ondaki çift renkte jantlarda dahil
Şimdi konumuz o değil dur sen bi Polis abilerimizi kızdırmazsak eğer muayeneden muayeneye yenileyerek kullanılabilir.