0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enesim o potansiyometreli gaz pedalı olusundan dolayı,senin dediğin olayı biliyorum tamam bendede var o olay stop etmezler ama benim ki o sekildeyken rölanti de gibi gitmiyor devir yükseltiyor ciddi ciddi gaz basıyor yani bugün pek yapmadı anliyamadim kafasına gore
Alper sonun problemin araç durduğu yerde de gazı kendiliğinden 1500 2000 devir aralığınamı yükseltiyor. Ve seyir halinde de gazı ayağından çektiğinde bu seviyelerdemi kalıyor.
Aynen boyle oluyor Mehmet abi..Oğuz revizyon dediğim memeler ve ara parçalar sağlam olduğu için dağıtılıp temizlikleri yapılıp teste sokulup geri takıldı ve bugün sorduğumda parca değişimi olmadığı için yeniden kodlamanın gereksiz olduğunu eger ki parca degisirse kodlama yaptiklarini söyledi..Benim zaten bi sensor, enjektör revizyonu, oringler işçilik falan 720 liraya çıktım..Arabayı iki gün bırak gerekli bütün incelemeyi yapıp sorunu bulayim dedi..sanırım elektronik gaz pedalı okuyucusunda sorun var algılamayı bi yapıp bi yapmıyor onun için de bi gaz verip bi bırakıyor buda dalgalanmaya sebep oluyor
Cumartesi günü başgösteren sıkıntı kendi içinde büyüyerek aracı komple çalıştırmaz hale getirdi..Bugün çekiciyle çektirdim aracı sanayiye yarın öğleden sonra teslim alıcam..Pompacının söylediğine göre pompadan bir parça çıkmış metal parçası gibi birşey ve daha önce enjektörlerle oynanmış ve yanlış kodlama yapmışlar beyin kabul etmiyor dedi tekrardan komple resetleyip kodlama yapıcaz dedi,bakalım yarın tam olarak ne çıkıcak..-Artık aldığım galericiyi arayacağım bu iş canımı sıkmaya başladı,ciddi bir oynamamı oldu emin olamıyorum..Yarın herşey çıkıcak ortaya bakalım
Mehmet abi benim zaten enjektör ler temizlenip geri takıldı revizyon dediğim oydu..ben o ise 200 TL verdim,toplamda oringler yakıt basınç sensoru ve iscilikle 720 TL ödedim..Ayrıca isin içinde tanıdıklar ve babam var, öyle birşey yapmazlar çünkü her fırsatta yüklenen taraf ben oldum..Oguz bilemedim kardeşim napalim hayırlısı.. Yarin çıkacak meblaya gore aracı geride verebilirim..