0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim şu pazartesi bi gelmedi gitti,kendimi siparişle sıfır araç almış gibi hissetmeye başladım Tekin abi teşekkürler,dediklerin aklımda..
Teşekkür ederim..Enes kardeşim perşembe baktık,baktırdık kapora bıraktık araya tatillerin girmesinden dolayı noter trafik işlemlerini halledemedik onun için p.tesiye kaldı..Hayırlısıyla P.tesiye alıcaz..
Alperr nerelerdesin aracı alınca unuttun herhallde buraları Fordclub'ta görmüşler seni
Alman bozdu bizi çok haşır neşir olduk soğuk insanlarla Buralardayım halen bir yere gittiğimiz yok yav kim görmüş ki bilemedim şimdi Resim günceli çekeyim bari [emoji14]
Teşekkürler Enesim farkındayım ama oralara gelene kadar bir suru is çıktı başımıza şanssızlık mi bilemedim bi gulemedik su arabalardan yana..Bi iki gündür rölanti dengesizliği ve seyir halinde kesik kesik gazliyordu vites değişimlerinde gaz vermeden kendi kendine gaz yiyip gidiyordu. Bakımları yaptirayim dedim PC ye baglattik yakıt püskürtme de ve enjektörlerde sorun çıktı revizyonu olucak,salı günü birakicam aracı..Fren siparişi verdim komple Brembo..-Frenler ön diskler ön arka balata 420 TL (arka aynalar hariç)-Pompa ve enjektör revizyonu 500-1500 TL arası-Periyodik bakım 200 TL +işçilikÇok canımız sıkıldı ama napalim yasiyacagimiz varmış dedik..
valla abi çok uğraşmışsın eline emeğine sağlık . fakat merak ettiğim bu brembolar nasıl? bunların kaliperleride var mı? birde abi bu bremboları nereden aldın acaba??
Orjinal brembo mu ?
Alper gecmis olsunŞimdi Dortnal Sadık ile görüştüm.Olayı anlatır anlatmaz enjektorlerde sıkıntı var dedi.Yaptirdigin tamiratı da okuduktan sonra şunları söyledi;- yetkili Ford Servisi'ne aracı götürüp pc'ye bağlayıp enjektorlerin kontrolunu yaptirmak.Varsa enjektorlere yeni yazılım yaptirmak- Sorun giderilmediyse (enjektör revizyonu adam akıllı yapıldıysa) varsa enjektör okuyucu beyin, araçta böyle bir beyin yoksa aracın kendi beyninde sıkıntı olabilir dedi.İstersen bu konuda bir girişimde bulunabilirsin.2009 model Crafter minibüsümün kaliperleri Brembo markaydı Su Volkswagen'in yaptıgı da iş mi yani
Alper bey Allah kazasız belasız sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok oturaklı güzel bir araç ....Araç 2003 model ve dizel olunca ister istemez sanayi de ki ustalarla işiniz hiç bitmez sonuçta 13 yaşına girmiş bir araç bildiğiniz üzre otomobillerin kullanım ömrü 10 yıldır 10 yıldan sonrası ekstradır tabi ki ülkemizin ekonomik şartları belli herkes ister 2-3 sene bineyim satayım gidip sıfırını alayım ama bütçe meselesi işte....Alper bey aldıktan sonra baya bir masraf etmişsiniz neredeyse sıfırlamışsınız aracı keyifle binin tekerinize taş deymesin....