Merhaba,
Aracımın bütün eksik gedik neyi varsa yaptırdım..Rölanti dengesizliğinden girdiğimiz sorundan enjektör ,pompa ,map sensörüne kadar gittik fakat halen düzelmedi acil yardımlarınızı bekliyorum.Artık soyulduğumu hissetmeye başladım

*Yapılanlar:
-Enjektör revizyonu 200 TL
-Oringler 15 TL
-Rölanti sensörü 275 TL (mü pompayla ilgili bi sensör rölantiyi ayarlıyormuş sözde)
-Egr iptali (fotoğrafını eklicem zamanında iptal edinmiş ama sac delinmişti tekrardan yaptırdık,maliyet sıfır)
-Kat iptali 30 TL
-Polen,hava filtresi değişimi 40 TL
-Antifiriz %75 civari koyduk 40 TL
-Termostat değişti (arızalı idi) 30 TL
-Yağ ve yağ filtresi yeniydi değişmedim
-Frenler değişti brembo (Ön disk,ön-arka balata)
-Bütün bu işlemlerden sonra yine rölanti dengesizliği ve kendine gaz yiyip yürüme olayı devam ediyordu arada oluyor arada olmuyor,en son bida pc bağlandı ve Map sensörü arızalı gözüktü o temizlendi takıldı bida pc bağlandı hata vermedi.Fakat yine bu sorunum devam ediyor buda maliyeti 20 TL oldu.Enjektör revizyonundan sonra sabah araba çalışmadı marş çok güzel alıyor fakat raba çalışmadı 4.ncü seferde anca çalıştırabildim bu bir alışma süreci midir ?
-Kış lastiği aldım korka korka dolaşıyoduk artık Hankook W442 modeli bunlarda 800 TL
Toplamda 2100 lira gibi bir para harcadım,fakat sorunum halen devam ediyor bana yardım edin lütfen sanayiden artık gına geldi..
Eski egr iptali

Frenler

Pompacıda can sıkıntısından patlak park ampüllerini turuncu dipsizlerle değiştim,bunların farlarını panelini sökmek çok kolaymış en yakın zamanda karartma yapıcam

Sıfır kışlıklarımız