0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel olmuş çok yakışmış alper. Harbiden arabanın şekli değişmiş. Farlar neden is yapti acaba hava tahliye cikisinada silikon yaptın diye olmasin?
Maşallah eline emeğine sağlık
Far karartma iyi durmuş gerçekten.Bu işi yapsak, eğer beğenmezsek geri dönüşü var mı ? Sprey boyayı tinerle silmek gibi.
Alper eline saglık görüntü güzel, ancak camlar neden buzlu cam gibi duruyor?
petrol bazlı solventler far aksamını buzlu yapmış olabilir. tiner aseton bunlar plastik malzemeyi aşındırır, aşındırmış olabilir.
En sonunda bende Mondeo cu olacagim alper abi[emoji1] Bu arada guzel olmus.Hava tahliye kanallari acik mi acaba ondan buğu yapabilir.Farlari açinca gidiyor mu buğu?
Kardeşim deniyemedim halen açmayı baya yağmur yağıyor..Mondeo alıcaksan bilgin olsun kardeşim ş.içi hiç az yakmıyor ısınamadığından çok fazla sarfiyatı var(şuan ş.içi 30-33 krş arası)Halen buğulu,gerçi daha kapakları açmadım..
Yüksellll geri dönüp ne yapacaksın kardeşim yau Geri dönüşü zor biraz sen o zaman siyah folyoyu alıcan eline başlıcan işçiliğe
ooo sakat adam çalışıyon he Maşallah güzel olmuş kardeşim eline saglık canlı göremesekte Arkadaşlar farı açıp silikonlayınca bir hafta kadar buğu yapabiliyor ama sonrasında geçiyor yaklaşık5-6 araç yaptık hep öyle oldu... İnşallah Alperin buğu sorunuda çözülür bir kaç güne.Yüksellll geri dönüp ne yapacaksın kardeşim yau Geri dönüşü zor biraz sen o zaman siyah folyoyu alıcan eline başlıcan işçiliğe
Çok geç abi, bastım Polisan'ı.
Ama MPH olarak gelmiş. [emoji14]
jettanın far merceği orjinal mi?
Öle olmucak mıydı
Altaki mi üsteki mi st gosterge