Gönderen Konu: Toyota touch 2  (Okunma sayısı 1171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
Toyota touch 2
« : Ocak 01, 2015, 19:13:26 »
selam  arkadaşlar.telefonumu bluetooth ile bağlıyorum arama yapıyorum fakat telefon rehberimdeki kişileri liste olarak ekranda göremiyorum.aracımı ilk aldığımda serviste bağlamışlardı hatta telefonumda toyota touch olarak görünüyor daha sonra navigasyon takıldı tekrar bağladım bugün telefonumda toyota touch 2 with go adıyla tekrar bağlandı ama kişileri ekranda göremiyorum.sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.

Toyota Club Türkiye

Toyota touch 2
« : Ocak 01, 2015, 19:13:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 19 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota touch 2
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2015, 22:47:50 »
Hocam setup a tıklayıp bluetooth seçip oradan rehber eşitlenmiş mi diye bakın.
Eğer eşitlenmemisse eşitleyin (tabi ki telin bluetooth u açık olacak). Eğer zaten eşitlenmiş ise; gene o ayar kısmından telefonu kaldırın.
Sonra yeniden telin bluetooth u açık bir vaziyette, gene aynı bluetooth ayarlarından cihaz eklemeyi seçip telefonunuzu ekleyin. Her uyarıya hem cihazdan hem telefondan eveti seçin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2015, 14:24:51 »
Rehber eşitleyi yapmıştım olmadı ama telefonu kaldırıp tekrar eklemeyi denemedim onu deneyeyim bir de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '14
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2015, 14:03:13 »
selam  arkadaşlar.telefonumu bluetooth ile bağlıyorum arama yapıyorum fakat telefon rehberimdeki kişileri liste olarak ekranda göremiyorum.aracımı ilk aldığımda serviste bağlamışlardı hatta telefonumda toyota touch olarak görünüyor daha sonra navigasyon takıldı tekrar bağladım bugün telefonumda toyota touch 2 with go adıyla tekrar bağlandı ama kişileri ekranda göremiyorum.sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba, hangi serviste taktırdın navigasyonu? Ben bir türlü taktıramadım. Ürünü artık üretmiyorlarmış diye biliyorum. Yeniden üretmeye mi başlamışlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 28, 2015, 14:53:02 »
merhaba izmirde tokullarda taktırdım ama aracımı navigasyon takılı olarak teslim aldım yani sonradan taktırmadım.üretim konusunda herhangi bir bilgim yok.