0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar 1.33 corolla life modeli aracım için orta halli bir ses sistemi kullanmak istiyorum almam gereken aletler nelerdir. ayrıca araç için oem önerileriniz nelerdir cahilim yardımcı olurmusunuz
selamlar...öncelikle hayırlısı ve yeni yılınız kutlu olsun ben multimedya ekranı taktırdım...navigasyon ve ses gücünden gayet memnunum...önerebilirim...ama ses sistemleri hakkında bilgim çok yok...
@Erhan Balcı (28758) Erhan Bey, taktırdığınız multimedia sisteminin markasını ve özelliklerini paylaşırsanız düşünen arkadaşlar için faydası olabilir.
Erhan bey aynı firmada Corolla için şekil olarak buna benzyen multimedya ürünü 750 tl yazıyordu farklı bi ilandi. Markasını hatırlamıyorum ben almaya niyetliydim fakat internette çoğu kişi radyo parazitlenmesinden radyonun iyi cekmemesinden şikayetçi olduğu için aklımda soru işaretleri kaldı. Sizin araçtada varmı öyle bi sıkıntı?
Şuan arabanın üzerindeki orjinal cd çalar çok güzel radyo çekiyor. Heleki bizim Darıca ve Gebze'de normalde radyo iyi çekmez ama Corolla'nin maşallahi var antensiz olmasına rağmen çekim çok iyi ve hareket halinde bile parazitsiz.siz memnun kalmışsiniz urunden hem navigasyonda var bende Şubat ayında alacam inşallah. Montajı servise yaptirmissiniz garantisini etkilemedi demi bozulmadı garantisi. Ürünü inceledim amfi çıkışı sub çıkışı var. Toyota'nın orjinal ses sistemi biraz düşük kalite. Acaba diyorum o ürünü takarken Benim evde eski arabadan kalma 2 takım Focal mid bass var onlarida kapılara serviste bağlantısıni yaparlarmi? Gerci midleri baglarsam amfi de bağlamak lazım. Neyse önce multi medyayı alayım o zaman soracam servise olur derse baglatacam.