0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Öncelikle Teşekkür Ederim Zaten Basma Amacım Aracın Performansını Görmek İçindi Normalde O Süratlere Çıkan Birisi Değilim Ama Araç Düşük süratlerdede İstediğim Performansı Vermiyor Bana Sadece Bağırıyormuş Gibi Geliyor Ama Onunda Sorun Olmadığını Cvt Şanzımandan Kaynaklandığını Az Önce Diğer Yorum Sayfasınde Bir Arkadaş Paylaşmış .Yinede Uyarınız İçin Teşekkür Ederim Sizin Gibiler Oldukça Yollarımız Daha Az Kazasız Ve Sorunsuz Olacaktır İnşallah.
Mehmet Bey Ben Aracı Aldığımda Bayi Bana Garanti Dahihinde Lazdirenzo Taktıklarını Söylediler Bir Önceki Aracımda Aynı Marka Vardı Ve Çok Memnundum Oyüzden Herhangi Birşey Söylemedim Bayi Garanti Dahilinde 3250 tl Ye Sakaryada Sandıkçılar Otoda Taktırdım Kocaeli Kaya Öyle Bir Çalışmalarının Olmadığını Lpg Siz İstediğiniz yerde Taktırabilirsiniz Dedi Ancak Garantiye Sokmadı.
Kocaeli kaya sanırım yeni anlaştı. sıfır araçlara bayiden çıkmadan brc takılması durumunda 3 yıl garanti veriyorlar. sanırım yarın gidip brc taktıracağım.
fs otogaz ile anlaşmışlarsa gönül rahatlığı ile taktırın faruk bey işinin ehli biri bayi üzerinden giderseniz belki biraz pahalıya gelebilir size..
Öncelikle herkese sorumu cevaplayıp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.En baştada dediğim gibi bunun sorun olup olmadığını bilmediğim için sadece lpg ayarı yaptırınca hallolurmu bilmiyorum ama araç 4000 devirin haricinde düşük devirlerdede sanki bağırıyor .yani kısacası şöylede anlatabilirim. Araç yüksek hızda giderken bir anda önünüze bir araç çıktığında frene basıp bir miktar yavaşladıktan sonra önünüz boşalıp tekrar süratlenmek istediğinizde araç gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyor ama bu benzinde böyle değil araç adeta roket gibi seni koltuğa yapıştırıyor
LPG km de kaç krş yakıyorsunuz ?
Bence de ayarla ilgili bir durum var. Obd2 bağlantısı var mılpg beynin? Yoksa yaptırmanızı tavsiye ederim