0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence teyibin arkasına soketle takılabilen usb-sd kart-aux çıkışı olan aparattan takıp, torpidonun içine koyabilirsin. Ben öyle yaptım. Cd çalar bozuldu. Zaten track çalıyordu. Özet olarak bence cd çalar için o kadar para vermenize gerek yok.
Youtube da videoları var. Kendiniz yapabilirsiniz. Zor değil. Sadece soketi yerine takıyorsunuz o kadar. kesme biçme yok. Heriey hazır geliyor.O da olmazsa kaset çalara takılan kasetler var. Aux kablosu ile mp3 playerlardan yada telefonlarda müzik dinleyebiliyosunuz. Ses kalitesi fena değil. Ama diğer kullanıcılar gibi usb aux audio system ürününü tavsiye edeirm. Benim araçta cd çalar var fakat bende ondan kullanıyorum çünkü cd çalarda tüm parçaları okumuyor bir süre sonra çıldırtıyor. Gerek yok cd çalar ile uğraşmayın bence.
Bence 50 TL ye satılan FM transmetter alıp içine mp3'leri yükleyip radyo kanalından dinleyin. Ben öyle yapıyordum. 20 gün önce sattım 2004 terra mı. Gayet iyi çalıyordu müziği. CD kalitesinde olamaz ama sonuçta yeni araçlarda da usb den mp3 dinleniyor aynı şey.
Bu durumda sadece MP3 dinleyebiliyorsunuz değil mi ?Montajı nerde yaptırdınız ?Radyoyu sökmek riskli değil mi ?Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2014, 21:52:57Istediğim ürün tam olarak bu.http://www.ebay.com/itm/OEM-04-05-06-07-08-TOYOTA-COROLLA-RADIO-STEREO-CD-PLAYER-RECEIVER-86120-02430-/311232104312?fits=Make%3AToyota|Model%3ACorollae-bay de 69 dolar.e-bay den elektronik malzeme getiren oldu mu acaba ?Gümrük de problem çıkıyor mu ?