0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İleri yıllarda Direksiyon problemi yaşamak istemiyorsanız, bir an evvel yumuşak hamurlu lastiğe geçmeniz çok iyi olacaktır. Anlaşılan aracınızı kullandığınız bölgelerin yol durumları pek iyi değil.Direksiyondan gelen sürtme sesi, elektrik motorunun sesidir.Aracınızda lastiklerin dışında problem gözükmüyor.
Böyle bir şey olabilir mi sıfır araç alacağız direksiyon problemi yaşamamak adına sıfır aracın lastiklerini değiştireceğiz. Direksiyonu son turuna kadar çeviriyorsanız bir ses yapması normal fakat az kırdığınızda bu sesi ve titremeyi yapıyorsa sistemde problem vardır.
Zafer bey son turuna kadar çevirmiyorum,biraz çevirince sanki bir yere sürtüyor ve titriyor,sesde cabası çok merak ediyorum acaba hangi enteresan arıza beni buldu?İlginize teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,benim 0 km araçlarda heralde şansım yok :)Bir önceki aracımı da çeşitli arızalar sonucunda gına gelerek satmıştım, henüz 8000 km de , wv polo idi en az 10 kere çeşitli arızalardan servise girdi,servisle akraba olduk :)eş dost nasıl olur ya wv sağlamdır dediler,bazıları toyota alacaktın sorunsuz araç dediler,bende dedimki bende bu şans varken taş olsa bozulur demiştim korktuğum başıma geldi şimdiki aracımda, direksiyonda problem var arkadaşlar nasıl tarif edicem bilmiyorum, kontak açıkken sağa sola çevirdiğimde sanki bir yere sürtüyor elim titriyor direksiyonda ,ayrıca tıkır tıkır sesde gelmeye başladı ,böyle bir şeyle karşılaştınızmı? Bir şanssızlıkta aracı aldığım firma ve servisi kapanıyor buda bir şans işte sonkara yönlendiriyorlar benimde servisinden ve hizmetinden hoşlanmadığım bir firma (baldızımın aracından dolayı) cuma gününe randevu verdiler, plakada ve arka camda derindere yazıyor yani aracı aldığım bayi sizce sıkıntı olurmu ne dersiniz ? kıllık yaparlarmı ? sonucu buradan paylaşıcam. Ayrıca derindere toyota bayisi ve servisi kapanmış haberiniz olsun . Saygılar