0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli arkadaşlar, bugün Eskişehir'de yoğun bir kar yağışı mevcut. Evden okula normal hava şartlarında 8-10 dakikada gelebilirken bu sabah ancak 1 buçuk saatte gelebildim. Sataşma (POLEMİK)yaratmamak için yolda kalan çok lüx sınıflardaki( SEGMENT)araçların adlarını saymayayım ama bu araçların durumunu benim aracımla karşılaştırınca İyi ki varsın TOYOTA dedim. Şarampole yuvarlanan iki otobüs, kamyon, 2-3 panelvan vardı. Elbette araçların yolda kalması, kayması, patinaj çekmesi araçların sürücülerine, araçların bakımına, özellikle lastiğine göre değişir ama kardeşim benim COROLLA maaşallah 1 cm. sağa-sola,arkaya kontrolsüz bir biçimde hiç hareket etmedi. Ki benim kullandığım araç hakkında forumda bir sürü şikayet var: 2007 (E12) Corolla 1,4 MMT(Multimod) Dizel...152 bin km'de. Ne TRC ne VSC hiçbir şeyi yok. Bana müthiş bir güven veriyor. Bu duygularımı yolculuğumun bitiminde Yetkili Servisle paylaşarak teşekkürlerimi ilettim. Arkadaşlar arabalarımız gerçekten güzel arabalar. Herkese kazasız - belasız ve "MAGANDASIZ" yolculuklar dilerim aman dikkat.
Birazdan bende cikicam e12 ile kar yagiyor bakalim nolcak kazasiz belasiz iyi surusler
Burak Bey dediklerinize katılıyorum ama inanın araç kameramda da görüntüler mevcut şaşırdım kaldım. O heybetli gördüğüm BMV X5 sağa sola yalpalaya yalpalaya ilerlemeye çalışırken yoldan çıktı, az kalsın yanlamasına takla atacaktı, kurtarıcı olmadan bulunduğu yerden çıkamaz. Daha önce de belirttiğim gibi bir sürü unsur aracın yolda kalmasını sağlıyor. "BMV kötüdür" sonucu elbette çıkamaz ama o kadar kolay kayılmamalıydı ya da o arabanın hakkı neyse (Bakım, Pilotaj vs.) o verilmeliydi.
Kesinlikle katılıyorum size. 2009 yIlunda Ankara asfaltı (E-5) Göztepe civarında ıslak zeminde W210 kasa Mercedes gözümün önünde spin attı ve duramayıp yol kenarında ki bariyere bindirdi. Nasıl spin attı, nasıl döndü vurdu anlamadım.
Vecihi Ankara asfaltına uçak indiriyor ,adamlar Mercedes'i kullanamayıp spin atıyorlar