Gönderen Konu: Saatten anlayanların tavsiyesine ihtiyacım var . ( ACİL DEĞİL )  (Okunma sayısı 9603 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar öncelikle şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun sevdiklerinizle daha nice yıllar .

Size saat konusunda danışacağım .

Yıllardır casio dan başka marka saat kullanmadım ve tüm kullandığım modellerden memnundum 1 sn ne ileri kaldı ne geri . En son kullandığım casio edifice serisi bir model bundan 2 gün önce bahçe ilaçlama makinesinde bir somunu gevşetmek isterken anahtar kaydı ve saat makinenin şasesine çarpıp pert oldu .

Sadete gelirsek ben bu pert ettiğim saati de alırken aslında gözüm seiko saatlerde idi fakat bütçemi aşıyorlardı ve alamadım şimdi hizli alda aşağıda linlini verdiğim seiko da inanılmaz indirim var her yerde 500 civarı olan seiko burada 310 bunun siparişini verdim fakat iptal etme şansım var sizce bunu almakla iyi mi ettim yoksa casio ile devam mı etmeliyim ?

http://www.hizlial.com/seiko-snn256p1-erkek-kol-saati/10320514?pid=10322204

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: Saatten anlayanların tavsiyesine ihtiyacım var . ( ACİL DEĞİL )
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2014, 12:11:48 »
Mahmut bende de eski otomatik Seiko 5 var belki 30 yıllık kayın pederin saati hala sorunsuz mükemmel çalışıyor. Seiko iyi bir saattir iyi yapmışsın güle güle kullan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2014, 12:25:21 »
Mahmut bende de eski otomatik Seiko 5 var belki 30 yıllık kayın pederin saati hala sorunsuz mükemmel çalışıyor. Seiko iyi bir saattir iyi yapmışsın güle güle kullan.

Teşekkürler abi .

Abi bende bu güne kadar seiko ile ilgili kötü bir yorum duymadım ve çevremde kullananlarda var kime sorduysam saatinin 20 yaşından fazla olduğunu söylüyor . Ama buna rağmen yıllardır kullanıp memnun kaldığım casio yu değiştirirken tereddütte kaldım .Aslında seiko yu almam birazda şans oldu nette 2 gündür casio saatleri araştırırken bu saat netteki reklamlarda karşıma çıktı pahalı olduğundan seiko lara bakmıyordum bile ama bunun fiyatı uygun olunca hemen sipariş verdim fakat bunlara rağmen doğru mu yaptım yanlış mı yaptım karar veremiyorum. Siparişi iptal etme şansımda olduğundan foruma danışayim dedim .

Bu arada saat almayı düşünenlere bu saat şu an hızlı alda gerçekten inanılmaz fiyata başka bir site olsa bu fiyata kesinlikle taklit derdim çünkü hangi saatçiyi aradıysam 550 den aşağı düşmedi zaten nette de 500 tl civarı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2014, 12:28:50 »
Saaten hic anlamam surekli kullandigim bisey degil ama bir arkadasimda rolex var bir araba parasi diyor  bu kadarda para verilir mi bir saate tartisilir :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 4750
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2014, 12:29:47 »
Merhaba Mahmut Bey. Açıkçası naçizane tavsiyem, bu tür sitelerden saat almadan önce öncelikle genel markaların tanınmış dağıtıcılarına bakmak gerektiğidir. Mesela Seiko için Aydın saat ve Konyalı saate bakarak fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm. Eğer ana dağıtıcılar ile başka siteler arasında çok büyük uçurumlar var ise şüpheyle yaklaşmak gerektiği kanaatindeyim. Zira 500 küsür TL civarındaki indirim etiketleri bana pek doğru gelmemekte. Bildiğiniz gibi günümüzde her saatin kopyası yapılabiliyor maalesef. Ama bu siteden daha önce bu tür alış-veriş yaptım ve gayet güvenli diyorsanız o ayrı konu tabi. Ayrıca eğer saat eski modelse yine böyle indirimler göze çarpabiliyor. O husus ise tamamen sizin zevk ve tercihlerinize kalmış. İyi forumlar dilerim. Saygılarımla.
Toyota Auris 1.6 Advance 132 bg düz vites benzinli (2014 Model)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2014, 12:37:31 »
mahmut şayet metal kasa kullanmayı seviyorsan seiko iyidir. edifice kullanıyorum dedin demek ki metal kasa seviyorsun. farklı bir tercih olarak sana g-shock serisini öneririm. sağlam saatlerdir. tarzına göre illaki bir model bulursun.

benim kullandığım şu
http://www.g-shock.eu/euro/watches/classic/ga-100-1a2er/
model mesela.
tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2014, 12:37:38 »
Mahmut  Özgür arkadaşın yorumuna katılıyorum siteye güveniyorsan ve daha önce alışveriş yaptıysan sorun yok saatin modeli de çok güzel ve fiyatı uygun ben şu ana kadar netten alışveriş yapmadım illaki ürünü bire bir görmem gerek benim prensibim de bu fakat bir çok tanıdığım var neredeyse bir kibrit çöpünü dahi netten satın alıyor tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2014, 12:38:48 »

Seiko 5 benim gözümde efsanedir yahu. Babamın vardı, çocukluktan gelme içinde ne var ne yok diye merak edip habire herşeyi açardım. En çok bu saatin içini merak ediyordum çünkü PİL yoktu bu sattlerde, Allah Allah nasıl çalışıyor falan deyip bir gün babamdan habersiz saate daldım. Ortaokulda falandım herhalde, neyse baktım bir güzel, pili falan varmı acaba diye iyicene eşeledim, 4te1 lik dönen bir mekanizma vardı, o zamanlar nerde öyle saatçi tornavidası takımı, bıçağın sivri ucuyla bir giriştim, alttaki kılcal zemberek teli sağa sola kaydı :) Hemen gerisin geri topladım kapadım. O saati şu anda babam hala daha kullanıyor :) Vay anasını yaaa, ehtiyarladım baya
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2014, 12:39:25 »
Bu saat pilli galiba seiko 5 ler otomatikti. belki ondan ucuzdur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2014, 13:03:26 »
Saaten hic anlamam surekli kullandigim bisey degil ama bir arkadasimda rolex var bir araba parasi diyor  bu kadarda para verilir mi bir saate tartisilir :)

Okan verdiğim 310 tl o kadarcık olsun . Ben saatsiz duramıyorum nedense 2 gün önce kolumdan çıkardım saati bozuk diye sürekli bir şey eksik gibi hissetmeye başladım şu an saat bozukta olsa kolumda günde 2 kere doğru göstersin yeter . :)

Merhaba Mahmut Bey. Açıkçası naçizane tavsiyem, bu tür sitelerden saat almadan önce öncelikle genel markaların tanınmış dağıtıcılarına bakmak gerektiğidir. Mesela Seiko için Aydın saat ve Konyalı saate bakarak fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm. Eğer ana dağıtıcılar ile başka siteler arasında çok büyük uçurumlar var ise şüpheyle yaklaşmak gerektiği kanaatindeyim. Zira 500 küsür TL civarındaki indirim etiketleri bana pek doğru gelmemekte. Bildiğiniz gibi günümüzde her saatin kopyası yapılabiliyor maalesef. Ama bu siteden daha önce bu tür alış-veriş yaptım ve gayet güvenli diyorsanız o ayrı konu tabi. Ayrıca eğer saat eski modelse yine böyle indirimler göze çarpabiliyor. O husus ise tamamen sizin zevk ve tercihlerinize kalmış. İyi forumlar dilerim. Saygılarımla.

Özgür bey aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler .

Bende sizinle aynı fikirdeyim ama bu aldığım sitede taklit ürün olacağını sanmıyorum daha önce alışveriş yaptığım bir site ve alışveriş siteleri içerisinde orjinallik konusunda en güvenilir sitelerden birisi .   

mahmut şayet metal kasa kullanmayı seviyorsan seiko iyidir. edifice kullanıyorum dedin demek ki metal kasa seviyorsun. farklı bir tercih olarak sana g-shock serisini öneririm. sağlam saatlerdir. tarzına göre illaki bir model bulursun.

benim kullandığım şu
http://www.g-shock.eu/euro/watches/classic/ga-100-1a2er/
model mesela.
tavsiye ederim.

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler .

Abi ilk saatim dışında diğer kullandığım tüm saatler metal kasa ve kordon idi . G-shock serisine bende baktım ama istediğim gibi bir tane bulamadım ondan yine metal kasa sade ve kronometresi olan bir saat tercihim yine edifice alacaktım ama daha öncede yazdığım gibi bu saat birazda şans oldu .

Mahmut  Özgür arkadaşın yorumuna katılıyorum siteye güveniyorsan ve daha önce alışveriş yaptıysan sorun yok saatin modeli de çok güzel ve fiyatı uygun ben şu ana kadar netten alışveriş yapmadım illaki ürünü bire bir görmem gerek benim prensibim de bu fakat bir çok tanıdığım var neredeyse bir kibrit çöpünü dahi netten satın alıyor tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

Abi görerek almak en iyisi fakat bazı şeyler nette çok daha ucuz oluyor 30-50 tl fark hadi neyse de Adana'da bu saati 550 den aşağıya inen olmadı ve taksit yapmıyor  . Site konusuna gelirsek hizlial.com dan ben daha önce bir çok kere alışveriş yaptım bunların için elektronik ve beyaz eşya da var ve hepsi resmi distribitör garantisi ve faturalı geldi . Zamanında mediamarkta 1200 tl paralel ithalat olan lg plazma tv yi hızlıaldan 1160 gibi bir rakama ve resmi distribütör garantisi ile aldım . Zaten anormal bir durumda iadelerde de sorun çıkarmıyorlar çok çok saat gelecek geri iade edecem . 

Seiko 5 benim gözümde efsanedir yahu. Babamın vardı, çocukluktan gelme içinde ne var ne yok diye merak edip habire herşeyi açardım. En çok bu saatin içini merak ediyordum çünkü PİL yoktu bu sattlerde, Allah Allah nasıl çalışıyor falan deyip bir gün babamdan habersiz saate daldım. Ortaokulda falandım herhalde, neyse baktım bir güzel, pili falan varmı acaba diye iyicene eşeledim, 4te1 lik dönen bir mekanizma vardı, o zamanlar nerde öyle saatçi tornavidası takımı, bıçağın sivri ucuyla bir giriştim, alttaki kılcal zemberek teli sağa sola kaydı :) Hemen gerisin geri topladım kapadım. O saati şu anda babam hala daha kullanıyor :) Vay anasını yaaa, ehtiyarladım baya

Abi ben senden beterdim küçüklüğümde . :D

Bu saat pilli galiba seiko 5 ler otomatikti. belki ondan ucuzdur

Aynen saat pilli .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2014, 13:08:15 »

Babamın lafıdır bana "senin eline geçen ya kız çıkar ya dul çıkar" Dul çıkmayan bi bu Seiko 5 olmuştu  :rofl: :rofl: :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 29, 2014, 13:11:59 »
Okan verdiğim 310 tl o kadarcık olsun . Ben saatsiz duramıyorum nedense 2 gün önce kolumdan çıkardım saati bozuk diye sürekli bir şey eksik gibi hissetmeye başladım şu an saat bozukta olsa kolumda günde 2 kere doğru göstersin yeter . :)

Özgür bey aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler .

Bende sizinle aynı fikirdeyim ama bu aldığım sitede taklit ürün olacağını sanmıyorum daha önce alışveriş yaptığım bir site ve alışveriş siteleri içerisinde orjinallik konusunda en güvenilir sitelerden birisi .   

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler .

Abi ilk saatim dışında diğer kullandığım tüm saatler metal kasa ve kordon idi . G-shock serisine bende baktım ama istediğim gibi bir tane bulamadım ondan yine metal kasa sade ve kronometresi olan bir saat tercihim yine edifice alacaktım ama daha öncede yazdığım gibi bu saat birazda şans oldu .

Abi görerek almak en iyisi fakat bazı şeyler nette çok daha ucuz oluyor 30-50 tl fark hadi neyse de Adana'da bu saati 550 den aşağıya inen olmadı ve taksit yapmıyor  . Site konusuna gelirsek hizlial.com dan ben daha önce bir çok kere alışveriş yaptım bunların için elektronik ve beyaz eşya da var ve hepsi resmi distribitör garantisi ve faturalı geldi . Zamanında mediamarkta 1200 tl paralel ithalat olan lg plazma tv yi hızlıaldan 1160 gibi bir rakama ve resmi distribütör garantisi ile aldım . Zaten anormal bir durumda iadelerde de sorun çıkarmıyorlar çok çok saat gelecek geri iade edecem . 

Aynen saat pilli .
  tabi abi o alışkanlık olunca çıkarınca bişey eksikmiş gibi hisediyosun bende daha önce takmıştım saat çıkarınca eksikliği hissetim şuan kullanmıyorum saat bileklik takıyorum onu bile takmayınca rahatsız oluyorum
  :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Aralık 29, 2014, 14:11:36 »
Babamın lafıdır bana "senin eline geçen ya kız çıkar ya dul çıkar" Dul çıkmayan bi bu Seiko 5 olmuştu  :rofl: :rofl: :rofl:

Abi evde sağlam olup bozduğum şeylerin haddi hesabı yok . Ama belli bir yaştan sonra telafi ettim artık bozuk olanları yapıyorum . :)

tabi abi o alışkanlık olunca çıkarınca bişey eksikmiş gibi hisediyosun bende daha önce takmıştım saat çıkarınca eksikliği hissetim şuan kullanmıyorum saat bileklik takıyorum onu bile takmayınca rahatsız oluyorum
  :)

Alıştıktan sonra insana bir uzvu gibi geliyor ve eksikliği hemen hissediliyor . Birde benim saat maşallah dambıl gibiydi ister istemez eksikliğini daha fazla hissediyorum . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Aralık 29, 2014, 14:42:29 »

Abi evde sağlam olup bozduğum şeylerin haddi hesabı yok . Ama belli bir yaştan sonra telafi ettim artık bozuk olanları yapıyorum . :)

Aynen abim bende şimdi o şekildeyim. Background sağlam deneyimimiz çok , en azından ne nasıl ne yaparsan bozulur biliyoruz  :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 29, 2014, 15:19:32 »
Oniki sene önce seikonin yan sanayisi titanyum kasa pulsar marka saat almıştım halen kullanıyorum maşallahı var.Alışkanlıktan herhalde bende saatsiz yapamam kolumda mutlaka olacak.:)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 29, 2014, 16:02:39 »
O günden beri kaç defa tam tur dönmüştür o saat?

Bizim saatler ile ilgili bir konumuz vardı ama bulamadım. Orada da ilginç ürünler vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Aralık 29, 2014, 16:22:35 »
Bende ki Seiko 5 antika olma yönünde ilerliyor sanırım bende miras olarak diğer bir nesil'e aktaracağım hala ilk günkü gibi sorunsuz ve çiziksiz saat gibi tıkır tıkır çalışıyor.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 29, 2014, 16:46:25 »
Saat eskitmede rekora koşuyordum okul yıllarında babam ilkokul yıllarında her hafta cuma günü ilçeden üzerinde balık resmi olan üstten vidalı saat alırdı ertesi cumayı zor görürdü içini açıp bozardım ilkokul 4. sınıfta müzikli metal bi saat aldı kolumdan büyüktü daha sonra Casıo f16 elime geçti oda pert evde bir sürü saat vardı toplama saat yapardım analog saatlerin ayar kolunu sökmeyi bilmediğimden çok saat araya gitti daha sonra püf noktasını öğrendim birinin içine su girdi oksit yapmasın diye bıçağın ucunda Vita yağını erittim içine döktüm yağ dondu çalışan saat bozuldu  :D arkadaşın saatini kurusun diye yanmayan soba fırınına koyduk sobayı yakınca unuttuk iptal 97 yılında abim Casıo f91 aldı 2008 yılına kadar kullandım bu sene yine aynısından aldım benim takıntım saat ışıklı olacak gece uyanıpta saate bakmaz isem uyuyamam peder hacdan Cıtızen takvimli saat getirdide alışamadım takmıyorum acemi birliğinde bi arkadaşta Seıko 5 vardı bana Casıo al bunu sana vereyim dedi öylece kaldı ama şimdikiler  eski Seıko 5 kadar kaliteli değil galiba bizim köylü bir hacdan 3 tane getirdi sene dolmadan bozuldu  bi abimiz şöyle diyordu zamanın birinde Seıko 5 aldım durmadan ileri gidiyor en son servise gittim bu yeni belli bi zaman sonra normale döner sakın kurcalatma dedi ve daha sonra düzeldi diyordu rahmetlik dedemin zincirli Serkısof saati vardı babam yaptırdı amcama vermişti sonra ne oldu bilmiyorum amcam 69 yılında babam askere giderken bi kendine bide babama Hislon almış alttan küçük saniyeli olanlardan evde bulabilirsem yaptıracam biraz uzun yazdım  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #18 : Aralık 29, 2014, 17:10:45 »
Aynen abim bende şimdi o şekildeyim. Background sağlam deneyimimiz çok , en azından ne nasıl ne yaparsan bozulur biliyoruz  :rofl:

Abi ben bozmada bir markaydım . Bizim evde yeni alınan cihazlar bir zamanlar benden gizlenirdi . :rofl:

Oniki sene önce seikonin yan sanayisi titanyum kasa pulsar marka saat almıştım halen kullanıyorum maşallahı var.Alışkanlıktan herhalde bende saatsiz yapamam kolumda mutlaka olacak.:)

Abi şimdi baktım da pulsarın da modelleri çok güzelmiş inşallah olmaz ama verdiğim siparişte bir aksilik olursa bu markayı da değerlendireceğim .

Bende ki Seiko 5 antika olma yönünde ilerliyor sanırım bende miras olarak diğer bir nesil'e aktaracağım hala ilk günkü gibi sorunsuz ve çiziksiz saat gibi tıkır tıkır çalışıyor.  :)

Abi siz bilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam yeni bir saat alıp bu saati de korurdum . Gerçekten efsane bir model halen üretiliyor mu bilmiyorum ama kronometresi olsa idi tercihim olurdu .

Saat eskitmede rekora koşuyordum okul yıllarında babam ilkokul yıllarında her hafta cuma günü ilçeden üzerinde balık resmi olan üstten vidalı saat alırdı ertesi cumayı zor görürdü içini açıp bozardım ilkokul 4. sınıfta müzikli metal bi saat aldı kolumdan büyüktü daha sonra Casıo f16 elime geçti oda pert evde bir sürü saat vardı toplama saat yapardım analog saatlerin ayar kolunu sökmeyi bilmediğimden çok saat araya gitti daha sonra püf noktasını öğrendim birinin içine su girdi oksit yapmasın diye bıçağın ucunda Vita yağını erittim içine döktüm yağ dondu çalışan saat bozuldu  :D arkadaşın saatini kurusun diye yanmayan soba fırınına koyduk sobayı yakınca unuttuk iptal 97 yılında abim Casıo f91 aldı 2008 yılına kadar kullandım bu sene yine aynısından aldım benim takıntım saat ışıklı olacak gece uyanıpta saate bakmaz isem uyuyamam peder hacdan Cıtızen takvimli saat getirdide alışamadım takmıyorum acemi birliğinde bi arkadaşta Seıko 5 vardı bana Casıo al bunu sana vereyim dedi öylece kaldı ama şimdikiler  eski Seıko 5 kadar kaliteli değil galiba bizim köylü bir hacdan 3 tane getirdi sene dolmadan bozuldu  bi abimiz şöyle diyordu zamanın birinde Seıko 5 aldım durmadan ileri gidiyor en son servise gittim bu yeni belli bi zaman sonra normale döner sakın kurcalatma dedi ve daha sonra düzeldi diyordu rahmetlik dedemin zincirli Serkısof saati vardı babam yaptırdı amcama vermişti sonra ne oldu bilmiyorum amcam 69 yılında babam askere giderken bi kendine bide babama Hislon almış alttan küçük saniyeli olanlardan evde bulabilirsem yaptıracam biraz uzun yazdım  :)

Casio f91 benim ilk saatimdi babam ilk okula gittiğim yıllarda almıştı ve yerini hatırlamıyorum ama halen duruyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '04
  • 85 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi