Gönderen Konu: 2012 Yaris Cool Far Buğu Sorunu  (Okunma sayısı 1133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 25000
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
2012 Yaris Cool Far Buğu Sorunu
« : Aralık 29, 2014, 09:03:40 »
Merhaba arkadaslar,
Aracim 2012 Yaris Cool 2013 de[/img] diyebiliriz aslinda. Sag camurlukta ufak bir hasar olmustu ve bu nedenle sag far islem gormustu. Ancak daha sonra far bugu yapmaya ve damlaciklar olusturmaya basladi ve bir kac kez servise gidip gelerek nihayet far gecen c.tesi degisti. Ancak degistigi gun far yine bugu yapti ve tekrarladi. Sifir bir far bugu yapar mi? Tekrar servise gitmeyi ve degisim istemeyi dusunuyorum, sizce gerek var midir? Problemin parca tedarikcisinden kaynaklandigini dusunmekteyim.

Tesekkurler,

Toyota Club Türkiye

2012 Yaris Cool Far Buğu Sorunu
« : Aralık 29, 2014, 09:03:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 Yaris Cool Far Buğu Sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2014, 22:36:36 »
Merhaba arkadaslar,
Aracim 2012 Yaris Cool 2013 de[/img] diyebiliriz aslinda. Sag camurlukta ufak bir hasar olmustu ve bu nedenle sag far islem gormustu. Ancak daha sonra far bugu yapmaya ve damlaciklar olusturmaya basladi ve bir kac kez servise gidip gelerek nihayet far gecen c.tesi degisti. Ancak degistigi gun far yine bugu yapti ve tekrarladi. Sifir bir far bugu yapar mi? Tekrar servise gitmeyi ve degisim istemeyi dusunuyorum, sizce gerek var midir? Problemin parca tedarikcisinden kaynaklandigini dusunmekteyim.

Tesekkurler,
2004 yılında sıfır aldığım polonun farları da bugu yapmıştı. Servis danışmanı tanıdık olduğu için far ayar tutmuyor bahanesiyle farları değiştirmişti. Akabinde bir daha yapmadı. Aynı şekilde 0 hyındaği sonatoların farlarının araç yıkandığı vakit buğ yaptığını gördüm biliyorum.
Sizin farınızı garantiden mi değiştirdiler.Aracın Garanti süresi ne kadarmış.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."