Toyotayla alakalı bi durum yok ki Emrah abi. Tamamen sigorta experinin ....liği 28+tamir masrafını ekleyince 36 bin gibi bir rakam çıkıyo orataya Herhalde normal piyasa fiyatından normal şekilde tamir ücretini çıkararak bu rakama ulaştılar. Bir de abi ruhsat babanın üzerine olması bi sorun değil. Benim de ruhsat babamın üzerine ama garantiden bakıma herşeyde beni arıyolar veya bir işlem varsa ben arayıp hallediyorum.
Simdi servisle gorustum. En az iki hafta surermis arabanin isi. Gorununden cok fazla hasar varmis.(servis beyani). Arka kapi kasmis kapanmiyomus. Benim icin cekiclenmesindense degismesi daha iyi. Kendi gorusum. Liste cok uzun dedi. Hava yastigi sensoru bile degisecekmis merak ettigim nokta o sensor degisecek kadar arizslanmissa acilmasi gerekmezmiydi. On cam degisecek fakat dosya kapandiginda yeni dosyayla degisecekmis. Sanki diger dosyayla degisince baska bisey olacak. Sonucda her halukarda kaskodan olacsk. Bosu bosuna 300km yol yaptiracaklar olacak olan o...
Simdi servisle gorustum. En az iki hafta surermis arabanin isi. Gorununden cok fazla hasar varmis.(servis beyani). Arka kapi kasmis kapanmiyomus. Benim icin cekiclenmesindense degismesi daha iyi. Kendi gorusum. Liste cok uzun dedi. Hava yastigi sensoru bile degisecekmis merak ettigim nokta o sensor degisecek kadar arizslanmissa acilmasi gerekmezmiydi. On cam degisecek fakat dosya kapandiginda yeni dosyayla degisecekmis. Sanki diger dosyayla degisince baska bisey olacak. Sonucda her halukarda kaskodan olacsk. Bosu bosuna 300km yol yaptiracaklar olacak olan o...
Abi maille bilgilendirme iste. Faturanın ya da servis fişinin sana bi kopyasını mailden atsınlar. Net bir bilgi al bi de bi sürü gereksiz fiyat oluyor pazarlık yapın. Arabada hasar kaydı ne kadar az olursa o kadar senin için iyi
Emrah tamir için onay vermeyin.Öncelikle hasar dosyasının detayını iste.Ne değişecek ne onarılacak onları bir gör.Arka çamurluk değişince kapı zaten düzelir.Ayrıca tamir ettirmen kapıyı değiştirmenden daha mantıklı.Daha önceden de söylediğim gibi servisin çıkaracağı faturanın büyük bir kısmını sök-tak işlemlerin işçiliği olacaktır.
Arabanın babanın adına olması bir şeyi değiştirmez.Yanlış yapılan bir şey varsa buna müdahale etmelisin Emrah.Çevrenin tek servisi olmasının avantajını da kullanıyorlar.Tercih senin kardeşim.
Aynı serviste ben de bir kediye çarparak 5 bin küsur lira hasar yaptırdım. Etraftaki tek servis ama Ereğli dışında çok uzak kalan bi yer. Ters bi hareket yaptıklarında zaten çok gönüllü gelmeyen müşterinin 150 km civarındaki yolu da hiç gelmeyeceğinin farkındalar.
Yapilacaklarin listesi yarin mail ile gelecek...is isten gecti ozcan abi. Babam onay vermis. Arka camurluktan baslamislar yapmaya Bidaha Allah gostermesin boyle bisey basima gelirse kesinlikle seni arayip ankaraya ozel servise gelecegim. Eminimki orjinal parcalarla birlikte olsada ozel serviste max 10bine hallolabilcek biseydi. Aile arabasi olmasinin dezavantaji malesef...yarin bi liste gelsinde hayirlisi. Birde bu ikame arac konusunda tamir zamanina kadar bana araba vereceklermi verirlerse extra para cikacskmi cebimden veya hasar kaydinda gozukecekmi.
bir hafta ikame araç veriyolar talep etmen halinde abi. İki hafta olur mu olmaz mı orayı bilmiyorum. Bir de ikame araç kaskoda vs gözükmez.
Iyi ozaman yasin. Tesekkurler.
Gecmis olsun servis herseye para alir akliniza bile gelmiycek seyden faturaya duserler o parayi vallahi
Abi Büyük geçmiş olsun cidden durum dışarıdan göründüğü gibi değilmiş. Faturayı baştan sona okuduktan sonra fotoğraflara tekrar baktım da

Fazladan ve gereksiz şeyler yazmamışlar. Ama hiç indirim yok nerdeyse. Baban da hemen onay vermiş gerçi ama kafadan bi 2 bin lira inecek yeri var. Peşinden konuşarak bi 2 bin daha inebilir. Zaten kasko olmasaydı Hidayet abi kafadan 2 bin dediğimi indirip de verirdi size.Nasılsa kaskolu diye yazıp geçmişler.
Bana gore arka kapi tamamen hic oldu. Degismesino gerektirecek birsey olduguna inanmiyorum. Arti bu fiyatin icinde on cam ver arka park sensoru yok. Belkide arka park sensorunu sokup yeni tampona taksrlar bilemiyorum. On cam bu dosya kapaninca yeni dosya acilip yeni dosya ile yapilacakmis.
Bana gore arka kapi tamamen hic oldu. Degismesino gerektirecek birsey olduguna inanmiyorum. Arti bu fiyatin icinde on cam ver arka park sensoru yok. Belkide arka park sensorunu sokup yeni tampona taksrlar bilemiyorum. On cam bu dosya kapaninca yeni dosya acilip yeni dosya ile yapilacakmis.
Arka kapıyı sen "ben değiştirin dedim" demiştin ucunda azıcık bişey var macun boya o kadar
Aslinda macunlukta bisey yok da...neyse. Onu gerekce gosterip degistirseler kabul ederimde kapi kapanmiyorum oturmuyor gibilerinden birsey dediler. Ozcan abinin dedigi gibi arka camurluk okadar darbe alinca ister istemez kasilir kapi. Csmurluk degisince duzelirdi. Ben sadece milli servet adina uzuldum. Dedigim gibi cekiclenecegine degisse daha iyi benim icin.
Emrah kaç tane liste vardı sayısını unuttum.
Olan olmuş artık.Bundan sonra yapmanız gereken iyi ve kaliteli bir işçilik ile aracın yapılması.
Bu konuya dikkat etmek gerekir.
Tekrar geçmiş olsun.
Malesef olan oldu ozcan abi. Gerektigi kadar ders cikardim bu olaydan.
Size arac temin etmediler mi
Verseler bile bu süre bir hafta ile sınırlı...
Verseler bile bu süre bir hafta ile sınırlı...
Aynen ozcan abi linea verdiler bir haftaligina. Bir alt siniftan veriyolar araclari.[emoji35] [emoji35] [emoji35]