0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Simdi servisle gorustum. En az iki hafta surermis arabanin isi. Gorununden cok fazla hasar varmis.(servis beyani). Arka kapi kasmis kapanmiyomus. Benim icin cekiclenmesindense degismesi daha iyi. Kendi gorusum. Liste cok uzun dedi. Hava yastigi sensoru bile degisecekmis merak ettigim nokta o sensor degisecek kadar arizslanmissa acilmasi gerekmezmiydi. On cam degisecek fakat dosya kapandiginda yeni dosyayla degisecekmis. Sanki diger dosyayla degisince baska bisey olacak. Sonucda her halukarda kaskodan olacsk. Bosu bosuna 300km yol yaptiracaklar olacak olan o...
Bana gore arka kapi tamamen hic oldu. Degismesino gerektirecek birsey olduguna inanmiyorum. Arti bu fiyatin icinde on cam ver arka park sensoru yok. Belkide arka park sensorunu sokup yeni tampona taksrlar bilemiyorum. On cam bu dosya kapaninca yeni dosya acilip yeni dosya ile yapilacakmis.
iyi günler forum sakinleri. konuyu açıp gitti gibi düşünülmesin araç hala serviste....yarın fırınlı boyaya girecekmiş. parça tedariği yüzünden gecikmişler. haftaya belki çıkacak. bizim araba varmıydı unutmuştum artık
Size arac temin etmediler mi
Verseler bile bu süre bir hafta ile sınırlı...