0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben verilen araçlara pek iyi davranmiyorum şahsen
Vicdanen ve ahlâken yaptığın doğrumu?Asla tasvip etmediğim ve onaylamadığım davranışlardır.Vakti zamanında kendi arabasına yapmadığını dayısına verilen şirket arabasına acımasızca şeyler yapıp,bunları utanmadan gerine gerine pişkin pişkin anlatan üye vardı.Dayısının patronu olsaydım ve yazılanları patron sıfatıyla okumuş olsaydım sabaha o dayının işine son vermiş olurdum.Kısaca ne yaparsanız yapın kendinize ve ailenize yakışanı yapın...Emrah yakında olmadığınız için adamlar sallaya sallaya (sallana sallana demedim dikkat) yapıyorlar işlerini.Kaç gün oldu saymadım ama özel servis şimdiye kadar çoktan teslim etmişti arabayı
Haklisin abi zaten cümlem pek iyi davranmadigim detayli bir cumle kurmadim yoksa kimsenin malina veya hakkina girmem sadece kendi aracima gosterdigim özveriyi göstermiyorum bu kadar
Karlı bir İstanbul'dan hayırlı sabahlar, herkese selamlar.Emrah bu kadar bekledin bir kaç gün daha beklemenin zararı olmaz.Hayırlısı buymuş demek.Şimdi uyandığımda dışarıda ki manzarayı görünce çok şaşırdı çünkü her yer bembeyaz.İstanbul böyleyse sizin oraları düşünmek bile istemiyorum.
Arabaya alışınca onsuz hayat tam bir ızdıraba dönüşebiliyor
Gözün aydın Emrah.Allah kaza bela vermesin bir daha yaşatmasın bunlari.Fotoğrafta ki gibi karlı yollarda araba kullanmayı özledim.Ereğli'den Bartın üzeri Safranbolu'ya gitmiştim.Yogun sisten Karabük sapağını kaçırmışım bir baktım Bartın'dayım Sisli havada araba kullanmayı çok severim ama o sis neydi öyle.O yolculugumu asla unutmam.