Gönderen Konu: corona kalorifer kumanda bölgesi aydınlatma  (Okunma sayısı 1255 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1993 corona 3sfe
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 270000
  • Model Yılı: '93
  • 59 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
corona kalorifer kumanda bölgesi aydınlatma
« : Aralık 28, 2014, 22:18:56 »
arkadaşlar merhaba. yeni aldığım corona mın kalorifer kumanda yerinin ışıkları çok zayıf yanıyor. muhtemelen kirlenmiş toz tutmuş diye düşünüyorum. daha önce söküp temizleyen arkadaşlar var mı. nereden sökmeye başladıklarını yazarlarsa memnun olurum
1993 corona 3sfe

Toyota Club Türkiye

corona kalorifer kumanda bölgesi aydınlatma
« : Aralık 28, 2014, 22:18:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Ynt: corona kalorifer kumanda bölgesi aydınlatma
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2014, 22:39:27 »
arkadaşlar merhaba. yeni aldığım corona mın kalorifer kumanda yerinin ışıkları çok zayıf yanıyor. muhtemelen kirlenmiş toz tutmuş diye düşünüyorum. daha önce söküp temizleyen arkadaşlar var mı. nereden sökmeye başladıklarını yazarlarsa memnun olurum

Klima düğmelerinin alt tarafında 2 tane vida var onları sökerseniz devamını yaparsınız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: corona kalorifer kumanda bölgesi aydınlatma
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2014, 09:32:56 »
ben de söktüm kendim değiştirdim lambalarını. ondan sonra güzel oldu. torpidoda mevcut olan lamba ile aynısı içerideki lambalar. sadece dışında yeşil bir plastik var. eskisini kullanıp yeni lambaya o plastiği takabilirsiniz. (benimki carina sanırım aynıdır.) kolay gelsin. Sökerken dikkatli olun dişlilere zarar vermeyin ve ya dişlilerin olduğu kısma bir şey düşürmeyin zor bulunan parçalar.