0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2008 auris 52 bindeydi atiker kitli, lpgde düzensiz çalışyordu stop ediyor rolanti dalgalanıyordu. istanbul kocaeli mersin ısparta dahil 10a yakın ustaya gösterdim bir kaç sorun halledildi ama dalganlanma stop sorunu çözülemedi derken boğaz temizliği yaptır dediler sonra yaptırdım devir yüksek çalıştı sonra düzeldi tekrar stop etmeye başladı derken lpg kitini bağlantılarını söktüm benzinde binmeye başladım.. benden sonraki sahibi sorunu çözmüş lpg beyninde arıza varmış onu değiştirince canavar oldu diyordu.. özetle atikerse uzak dur..
İsmail seni en iyi ben anlarım Atiker yüzünden 2 defa araba sattım öyle bir şey ki bu lanet kit arabaya lpg taktıracam de herkes atiker takalım diyor muhtemel karlılığı çok yüksek. Taktırıyorsun bir arıza çıkıyor ondan sonra kimse sorun çözmeye yanaşmıyor atiker mi abi kime taktırdıysan ona götür diyor taktığın yer zaten parça garantiye gidecek diye bekletiyor neyse gene aklıma geldi sinirlendim şimdilerde benzinli araca biniyorum 2 yıldır geçenlerde sanayiye ustama uğradım nasılsın diye yav hayırdır niye gelmiyorsun dedi dedim öncelikle Toyota aldım sonra benzinli araca biniyorum sizin sayenizde hem iyi bir araç hemde lpg denen lanetten kurtuldum sanayi yolundan kurtuldum