0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracımı geçen hafta itibariyle aldım ve 2015 2 ocak ta teslim alacağım. kasko araştırması yapıyorum, Aracı aldığım bayiye belki 3 defa gitti ama birtürlü ne proform fatura veriyor ne de motor şase numaramı veriyorlar. Amaç Kasko yu onlara yaptırayım. dertleri bu.ALJ Finans denilen bir yerden (Toyota Kullandırdı) kredi kullandım.sözleşme numarası falan da verdiler. Kasko yaptırabilmem için motor şase numarası lazım.Sözleşmemde motor şase numarası falan yazmıyor. Benim bu motor şase numaramı öğrenebileceğim başka bir yer var mıdır? Daha kredi ödemeye başlamadığım için, öyle bir modül var mı bilmiyorum. Yani kredi kullandığım finans şirketinin falan modülünde yazmaz mı acaba?
@Talha Aslantas (33006) Kaskoyu aracı aldığınız gün yaparsınız en kötü, şu anda sizin aracın siparişi verilmiştir ancak hangi aracı verecekleri belli olmadığından motor/şase numaraları adınıza kote edilmemiştir. Aracı siz teslim almadan zatenzorunlu trafik sigortasını yapacaklar.
Nasıl vermezler, gidin bakın o zaman siz de. Toyotanın kaskosu yerine başka firmayı tavsiye ederim. Bazı dezavantajları bulunuyor siz de araştırıp öğrenebilirsiniz müşteri şikayetlerini vs.