Gönderen Konu: ae 101 98 corolla xei ıcın kar paleti yardım..?  (Okunma sayısı 1827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
ae 101 98 corolla xei ıcın kar paleti yardım..?
« : Kasım 23, 2008, 00:01:21 »
merhaba  arkadaslar..malum onumuz kıs ..zıncır mı alsam paletmı..? ae101 corolla 98 xei aracım ıcın..paletlere baktım netten 500 ytl ye kadar var ..ama su an ıcın alamam onlardan..bıde 100 ytl cıvarında asagıda lınkını verdıgım paletler var..sızce ısımı gorurmu?kullanan arkadaslar varmı?zıncırmı alsam dıyede dusunuyorum? sız saygıdeger toyota kullanıcı arkadasların bılgılerınden faydalanmak ıstıyorum*?? sızce nasıl paletler? yada zıncırmı almalıyım..? :(

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=264019&productid=otm606101
98 corolla xei special..(efsanee)

Toyota Club Türkiye

ae 101 98 corolla xei ıcın kar paleti yardım..?
« : Kasım 23, 2008, 00:01:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '11
Ynt: ae 101 98 corolla xei ıcın kar paleti yardım..?
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2008, 00:05:45 »
bence zincirden şaşmamak lazım diye düşünüyorum..kullanıcıya göre hangisi daha güven verirse ondan kullanmak gerek..benceeee
iyinin de iyisi.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2008, 08:15:19 »
  Selam.
 Mehmet hangi bölgede genelde aracını kullanıyorsun?
 Sitede verdiğin paletten çok bir çeşit zincir gibi birşey. Yani kullanımı palet gibi rahat olmaz. Paletde önemli olan sağlamlıktır ve ayrıca zincirdede öyle. Aslında zincir olarak yanılmıyorsam Atlı'nınkiler sağlamdı oldukça ama şu yere serilip sarılanlar daha verimliydi.
 Benim tavsiyem öncelikle iyi bir Kar Lastiği olur. Belki çoğu durumda (sert buz dışında) zincire bile ihtiyaç duymassın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2008, 18:17:07 »
  Selam.
 Mehmet hangi bölgede genelde aracını kullanıyorsun?
 Sitede verdiğin paletten çok bir çeşit zincir gibi birşey. Yani kullanımı palet gibi rahat olmaz. Paletde önemli olan sağlamlıktır ve ayrıca zincirdede öyle. Aslında zincir olarak yanılmıyorsam Atlı'nınkiler sağlamdı oldukça ama şu yere serilip sarılanlar daha verimliydi.
 Benim tavsiyem öncelikle iyi bir Kar Lastiği olur. Belki çoğu durumda (sert buz dışında) zincire bile ihtiyaç duymassın.
merhaba  lar hakan bey..tokatta kullanacagım bı ark megane ıcın o paletlerden almıstı memnundu bıde sızın dusunclerınızı sorayım dedım..gecen sene cok sert kıs gectı..karda coktu bu sene o kadar olmaz ama yola gıdecem ızne gıdıp gelırken sorun olsun ıstemıyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2008, 14:24:48 »
  O paletlerin bildiğim kadarı ile kimisi daha ağır kış koşulları için, kimisi ise daha hafif. Ama anamerkezin jantın göbeğinde takılı olması ve sürüşü destekleyen aparatın gerektiğinde ve kolayca monte ve demonte dilebilmesi bence çok rahatlık hele bir tipi altında, gece zincir takmaya göre. Eğer arkadaşınız memnunsa ve sağlamlığını, performansını kanıtladı ise hiç riske girmeden aynı marka ve model alınabilir bence. Ama bildiğim kadarı ile çok değişik fiyatlara sahip kar paletleri var piyasada.
 Tabi izni hangi tarafa doğru yapacağında önemli olabilir. :)

Not: Bey'e gerek yok Mehmet. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2008, 00:37:24 »
  O paletlerin bildiğim kadarı ile kimisi daha ağır kış koşulları için, kimisi ise daha hafif. Ama anamerkezin jantın göbeğinde takılı olması ve sürüşü destekleyen aparatın gerektiğinde ve kolayca monte ve demonte dilebilmesi bence çok rahatlık hele bir tipi altında, gece zincir takmaya göre. Eğer arkadaşınız memnunsa ve sağlamlığını, performansını kanıtladı ise hiç riske girmeden aynı marka ve model alınabilir bence. Ama bildiğim kadarı ile çok değişik fiyatlara sahip kar paletleri var piyasada.
 Tabi izni hangi tarafa doğru yapacağında önemli olabilir. :)

Not: Bey'e gerek yok Mehmet. :)
ok..anladım hakan ızın afyona ve bu lınktekı classıc serısınden 2 tane ıstedık 2 arkadas daha ıstıyo..kullanacagım arkadas memnun..bı kullanayım burda paylasırım goruslerımı..tesekkurler..