0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o nasıl oluyor arabada camları kumanda dan açma özelliği var mı ki bazen açabliyor
merhaba. 1999 model corolla aracımın surucu tarafı cam dügmesi bozuldu orjinal olan parçaydı yeniside cok pahalıydı baktım olmuyor yan sanayi olandan aldım..ama bu ürün acayip hareketler yapıyor . bazen aracı merkezi kilit kumandasından açınca surucu tarafı camı otomatik olarak indiriyor. ayrıca kontak takılı olmasada surucu tarafı cam düğmesi çalışıyor. bugun yine aracı açınca camı kendiliğinden indirdi neyse dedim araca bindim çalıştırdım camı kapatmak istiyorum ama cam kalkarken geri indiriyor bi turlu kapatamadım camı en sonunda soketi açıp kabloyu çıkartıp taktım anca öyle kapandı ama sorun hallolmadı ne yapmalıyım arkadaşlar..
Sol taraftaki cam düğmelerinin soketi tekmi yoksa iki düğmenin ayrı ayrımı? Ayrı ise soketler uyumluysa yerlerini değiştirip kontrol edebilirsin.Arkadaşın Renault Broadway aracında sol camı kaldırırken parklarda birlikte yanıyordu. Bi bak dedi bende sağ düğmeyi sola taktım denedim sorunsuz çalışıyor.1 adet cam düğmesi taktık düzeldi.Düğmeden olabilirde
Arkadaşlar yardım yanlış yerde de olsam yardım lazım.1999 corolla station 1.6 xei bir çamurluk ve kaput değişmiş 15.000 liraya alınır mı?Saygılar teşekkürler.