0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Okan Kaçar (26205) Araç 2012de 117binde 2014te 165binde
bu arada arabayı aldınız mı? almadıysanız farklı bir ile gidip uğraşacağınıza başka arabalara bakın. paranız elinizdeyse araba çok. sorunlu araba almaya kendinizi zorlamayın.
Mehmet hocam daha almadım aracı. otm araç bulmak sıkıntı bu yörede çok uzağa gitmek istemiyorum. adam erzncanda öğretim görevlsi, araç 4 yıldır kendisinde ve temiz bir arkadaş ılduğunu düşünüyorum ettiğimiz muhabbetten dolayı.Aytaç abi çok araç sorgulattım diğer araçların son 3 muayene tarihi ve kmleri gözüküyor o yüzdn paylaştım burada.
bulunduğunuz bölge itibarıyla haklısınız. sizin kafanızı karıştırmak gibi olmasında ama ben olsan otomatik şanzumanlı alacak olsam tercihimi ford tan yana kullanmam. çünkü otomatik araçlar biraz hassastır. belki, bir iki model düşük olacak, daha az özelliği olacak ama otomatikte honda, toyata, WW, olmadı opel markayı düşünürdüm. bu benim düşüncem lütfen kızmayın
Estağfurullah ne haddime kızmak. Burada bilgi alışverişi yapıyoruz Dediklerinizde haklı olabilirsiniz özellikle hondanın otomatiği dillere destan bir namı var. Ama diğer markalar için forda nasıl tepkiler varsa vw ve toyotaya da aynı tepkiler var. Ancak opelin otomatiği konusunda katılmıyorum. Opelin eastronik otomotiğinde hiç hoş yorumlar yok maalesef. Onun dışında fordu aklıma düşüren bir arkadaş oldu aslında, 2006 model 175binde otm. Focus aldı arkadaş 10bin kmdir kullanıyo ve çok memnun olduğunu söylüyor. Bakalım artık nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. 2004Ten beri toyota kullanıcısıydım biraz deüişiklik yapayım dedim Mesaj Birleştirildi: Aralık 25, 2014, 23:06:12Ama denk getirebilseydim mazda3 teydi gözüm gönlüm
bu mesaja göre km oynanmamış bence, fakat araç 2010 dan öncede bu kişideyse , ozaman sıkıntılı. oynanmış olabilir. sorgulama 4 tldir, (km sorgulama ücretsizdir) bu kısımı anlayamadım.