0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bisikletten agir bagaj tasiyacaksan eger, aniden gelebilecek paldir kuldur sese hazirlikli ol. Ya da olma. Sen bilirsin ucuz et yahni egrisi
Eşya taşımak için güzel fikir, iyi de düşünmüşsünüz. Ama getireceğiniz bisikletin belirli bir özelliği mi var? Oralardan buralara sürüklemeye değer mi?
Celica larda çeki demiri varmıydı ya siz kendiniz mi taktırdınız ?
Sizdeki tavan üstü olanın ebatını bilmiyorum ama büyükleri de vardır. Yük nispeten dengelidir onda. Arkaya da o aparatlar takılabilir(kapaklı olan aerodinamik açıdan daha uygun görünüyor) yalnız arkaya, o konumda alınan ağırlığın aracın ağırlık merkezini değiştireceğini unutmayın. Ön tekerlekler daha az kuvvetle yer temasına sahip olacaktır.
Bizikletin bi ozelligi yok.Sadece bisikletimi seviyorum.Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2015, 09:06:21Celicalarda ceki demiri normalde yok ama siparis uzerine gonderiyorlar ancak fiyati 450 dolar civari.Bende 2 yildir arastiriyordum en sonunda kazali bi celica buldum.Ceki demiri de vardi 50 euroya aldim.Gidip soktum ve kendi aracima taktim.Elektrik tesisatini da cektim.Artik yaza haziriz.Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2015, 09:08:46Bizim tavan bagajimiz kucuk boy.Daha buyuk koymak istemiyorum.Zaten bizimki tam geliyor.Ayrica arkaya koyacagim yuk cok agir olmayacak.Ancak hacmen buyuk oldugu icin bagaj kutusuna pek uyfun olmayacaktir.
Bende elektrik tesisatını soracaktım hallettiyseniz sıkınıt yok ama ruhsata işlettinizmi burada sıkıntı olmasın? Gerçi sizin sistem araçla bir hareket edecek oda ayrı bir konu bilemedim şimdi
Benim arac Bulgaristan a kayitli ve ruhsatta aracin cekebilecegi maksimum agirlik vs yaziyor.Yani ceki demiri takinca ekstradan bi isleme gerk yok.Bu bisiklet tasiyicilar da ceki demirine takildigi icin onlara da fazladan ruhsat falan gerekmiyor.