0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gaz kelebek boğazı temizliği hakkınd resimli ve detaylı bilgiye nasıl ulaşabilirim acaba ? Konusu açılmışmıydı daha önce bilmiyorum?
usta gözümün önünde temizledi istersen kabaca anlatıyım ama daha iyi bilen abilerimiz var onlar anlatır yaww
Yapıldıktan sonra ne gibi değişiklikler oldu ? yada yapmadan önce arabanın çalışmasındaki anormallikler nelerdi ?
O zaman bizimki temizmiş .
bende 1996 1,3 xe var. aynı sorun bende de var devir saat, arac bosta iken 1000 ile 700 devır arasında geziyor.kelebek bogazını temizletsem düzelirmi.bir de contayı yenilesek.maliyet ne tutar acaba
senin arabanın nesi var eyup abi ?
filtre kutusundan çıkan kalın hortumun motorda bağlandığı kısım yani gaz kelebeğinin bulunduğu parça bir kaç tane vidayla yerinden sökülüyor sökerken dikkat istiyor adama temizletirken pazarlık yaptım o fiyata kimse o riske girmez dedi galiba tehlikeli ondan sonra parçayı benzinde biraz bekletti ve fırça ile temizledi özellikle gaz kelebeğini simsiyah olmuştu gaz kelebeğimiz temizledikten sonra bi daha benzin sürdü iyicene sonra kompresörde hava tutttu hem kurutmuş oldu hemde derinlemesine temizlik oldu bu temizliği yaptıktan sonra takmadan önce sökerken çıkan conta yıda değiştiriyoruz.
benim arabamda rolantide sabit devirde çalışmıyo az bi oynama oluyor.bide gaz pedaline geç tepki veriyor.lpg benzin farketmiyor.arabam 2004 corolla.heralde gaz pedali kelebeğini temizletmek gerek.istanbul avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz bi usta varmı.aracı yeni aldım istanbulu da pek bilmiyorum.