Merhaba,
Aracıma 3d bagaj havuzu almak istiyormda uygun fiyata ve kaliteli bişey bakıyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Aracıma 3d bagaj havuzu almak istiyormda uygun fiyata ve kaliteli bişey bakıyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
servisteki orjinali güzel
herşeyin orjinali gibi
ben kullanıyorum arkadaşlar yeni aldım.gayette memnunum.eliftuning internetten aldım.tam oturdu.tavsiye ederim.aynı şekilde 3d iç paspas aldım onlarda güzel oldular. ama biraz paraya kıymanız lazım.ucuz bi ürün aldığınızda arabanıza uymayabiliyor.
Acaba Ne Kadar'a aldınız Fatih bey. Yanlış görmediysem iki farklı ürün var. Tamamen bagajı kapattı mı?
Evet tamamen bagajı kapladı.çok güzel oldu.auris yazısı var üstünde de.Tarz Toyota Auris 3D Bagaj Havuzu 2013 Sonrası olanı aldım 75 tl.memnun kaldım...
Yariste kullanılıyorum. Servisten orjinal aldım. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
Merhaba,
Servistekiler oldukca kaliteli bir kaucuktan yapılıyor servistekini tavsiye ederim bizde ordan aldık gayet memnunuz.
Fiyat nekadar ?
Servise göre Değişiyor fiyatlar size en yakın servisi aramanızı tavsiye ederim
Fiyat nekadar ?
Yaris için 104 civarında bir rakama almıstım.