0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzun vadeli, sağlam ve etkili bir çözüm için Atlı beğenilir genelde, ben de tavsiye ederim. Serpme zincirdir. Takmatikler ağır koşullarda çok dayanımlı değildir. Ama iyi kullanımlar ve takma sonrası boşluğu alınırsa takmatikler de iş görür. Yanlış takılırsa ve boşluk yaparsa kaportaya da zarar verebilir. Asfalt zeminde çok yavaş ve sakin kullanmak gerekir, hem yol tutuşu olumsuz yönde çok etkiler hem de zorlamada kopabilirler. Bu arada karlı zemine gelmeden önce, uygun ortamda aldığınız zinciri takma tecrübesi edinin. Mümkünse araçta işçi eldiveni de bulundurun.
internette bulamıyorum atlı marka zinciri Hakan abi, senin bildiğin güvenilir bir site var mıdır?
http://www.artvinticaret.com/Atli-Takmatik-18565R15-Otomobil-Kar-Zinciri-Grup6-Super-X,PR-21994.htmlŞu artvin ticareti bulabildim bir tek Atlı zincir satan. Güvenilir bir yer midir? Bir de yıldız marka zincir varmış, nasıldır? Ayrıca bunları hepsiburadada satılan gergi lastiğiyle kullanmayı planlıyorum, otomatik olarak lastik gerdireceğinden her daim daha güvenli olacağını düşünüyorum, düşüncem doğru mudur?