Gönderen Konu: corolla lpg tekleme sorunu bilgilendirme  (Okunma sayısı 1105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
corolla lpg tekleme sorunu bilgilendirme
« : Aralık 24, 2014, 10:04:29 »
selamlar,
2007 corolla elegant aracım var. 2 hafta önce lpg filtresini değiştirdikten sonra gaza sert yüklendiğimde araba tekliyor ve devam ediyordu. arabayı benzinde denediğimde hiç bir sıkıntının olmadığını farkettim. tekrar lpg servisine gittim. durumu anlattım baktı, hiçbir sıkıntının olmadığını söyledi. ateşleme sistemindedir dedi. ben de ustaya gittim. usta bujileri değiştirelim dedi. 4 tane denso buji aldım. değiştirdik sorun devam etti. usta o zaman bobinlerdedir dedi. sordum bobinin tanesi 200 tl civarı. ben bu arada sıkıntı gaz sisteminden gibi geliyor diye sürekli söylememe rağmen usta ve lpg servisi hayır dediler. bari dedim 1 tane bobin alayımda deneyelim dedim. ve bir tane bobin aldım. bobini değiştirerek denedik ama sıkıntı devam etti. ben de bakın bu gaz sisteminden dedim. lpg servisi bu gaz sistemindense bende usta değilim dedi. ben de erhan otoya gittim. baktı ve motorda arabada hiçbir şey olmadığını söyledi. başka bir lpg ciye götürdü. adam bilgisayara bağladı ve filtre değişiminde gaz ayarlarını kurcalamışlar düzeltiriz dedi avans ayarını yeniden yaptı. ve düzeldi. 500 tl ye yakın boşa masraf yaptıktan sonra lpg ci para bile almadan halletti. kızdığım nokta ben ısrarla lpg sisteminde bir şey olabilir derken ısrarla lpg sisteminden değil demeleriydi. böyle bir sorunla karşılaşan olduysa bilgilendirmek istedim. iyi günler diliyorum.

Toyota Club Türkiye

corolla lpg tekleme sorunu bilgilendirme
« : Aralık 24, 2014, 10:04:29 »