0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Talat Serkes (28471) hocam, senin aldığın satıcıyı buldum aliexpress de şu an fiyatı 5,91$ , ne yapalım bir kararlaştıralım da sipariş verelim mi hocam, birde bu satıcı takip numarası verdi mi, bana mesajında veriyorum demiş ama nasıl bir takip no su verdi, CN veya HK ile bitenlerden mi?Teşekkürler.
ben 13 adet aldığımda bile sahte takip kdu vermişti hıyar satıcı takip kodu yok olarak düşün
Bende dün sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek, satıcıdan ısrarla takip numarası da istedim.
benimki beklediğim umduğum gibi durmadı.benim tuş takımı ışıklı olduğu için sanırım tutma yerleri tıtıklı ve bu aparatı takınca eğreti bi duruşu oldu.içime sinmedi zira. bir de havluyla felan o kısmı silecek olsam kenarları takılıyor.
Takip numarası yanwen isimli bur kargonun ise sadece çin içerisinde takip yapılyor site üzerinden. Daha sonra yapılmıyor. Gelen paketin üzerinde de aynı takip no vardı. Ptt sanırım anlaşmalı değil türkiye de takibi olmuyor.
Aydın başa bela olan YANWEN değil,Çinden Türkiyeye hızlı geliyor ama takipsiz ürün olunca biri Türkiyede PTT çok sallıyor ürünü
arkadaşlar son durum nedir kime ödeme yapıyoruz parça konusunda bilgi verirmisiniz. teşekkür
aydın bey birinci sıraya good year i alın bence.Sonra continental michelin ve kumho gider.Ama maddi boyutunda var kumho ların tanesi 150 tldiğerleri 180-230 arası değişiyor.geçen bir yerde okumuştum kliksa da good.year 169 tl.falan diyordu.eğer öyleyse kaçırmayın