0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali hocam benim para hesabıma geri iade edilmiş meğer, şimdi mailime baktım hesap ismi ile numarası yanlış olduğundan 14 lira hesabınıza iade edilmiştir diye mail yollanmış dün. Yarın sabah yine eft yapayım. Ama isim nedir? IBAN noyu aynen sizinkini kopyaladım.
IBAN'da hata yok direk yazdığınız zaman Talat Bey'in ismi çıkıyor zaten ben gönderdim. IBAN'ı tekrar kontrol edin Burak Bey.
IBAN'ı zaten Ali beyin yolladığı numarayı kopyala yapıştır deyip yazdım ama isim kısmına TALAT SERKES yazdım büyük ihtimal ondan geri döndü. Şimdi belki tatil diye yollamaz, yarın sabah ofis den yollayayım yine
IBAN ile eft/havale gönder seçeneğini tıklarsanız isim sormaması lazım, o IBAN numarasına ait ismi eft'yi onaylamadan önce otomatik getirir hemen hemen bütün bankalarda böyle.
ÖNEMLİ NOT: BİRLİKTELİĞİN AMACI YURT DIŞI ALIŞVERİŞ YAPMAYI BİLMEYEN GRUBA YÖNELİKTİR.DİĞER TÜRLÜ KENDİNİZ ALABİLİRSİNİZ Arkadaşlar satıcıyla konştum 10 adet alırsan 6.2 dolar yaparım dedi yani yaklaşık 60 cent 1.5 tl indirim oluyor ben 6 dolar yap dedim cevap geldi.Son 6.2 dolar yapabilirim dedi en son.YENİ GELİŞME: 15 ADET ALIRSAN 6 DOLARA BIRAKIRIM DEDİ ARKADAŞLAR10 kişi olursak sizin yerinize alırım. Bana gelince postayla gönderirim.Zaten posta zarfına sığar size 2-3 tl posta masrafı olur.Not :Sipariş yılbaşından sonra verilecek eğer sayı tamamlanırsa 7 ocağa kadar siparişi geçmeyi düşünüyorum. sipariş geçmeden önce ıban numaramı vereceğim oradan bana ücreti gönderebilirsiniz.İsteyen ürün elime ulaştıktan sonra da gönderebilir.NOT: Şu anki dolar kuruna göre 6.2 X 2.31 =14.332 YANİ 14.50 TL diyelim. Bu bana geliş fiyatı ben de size posta yoluyla göndereceğim.karşı ödemeli olarak.zarf içine sığar diye düşünüyorum bu da 3-4 tl arası tutar siye düşünüyorum. Toplam maliyet sizlere 19-20 tl arasında olacaktır.SONUÇ OLARAK: + Posta ücretiyle sizlere 3-4 tl gibi +maliyet olacak,kendiniz alırsanız benim size gönderdiğim durumdaki kargo ücretini ödemeden daha ucuza alabilirsinizİsteyen pm ile isimleini söylerse ona göre satıcıyla konuşabilirim.10 Kişi olmazsa indirim alamayız.Normalde almayacaktım hem çok talep gelmesi hem ucuz olması hem de foruma bir katkımız olsun diye bu şekilde bir konu açayım dedim.Konuya görüşlerinizi yazabilirsiniz...NOT:aURİS-YARİS uyumluluğu konusunda düğmeleriniz corolla ile aynıysa uyacaktır corollası olan arkadaşlardan bilgi alabilirsniz ya da düğmenizin resimlerini ekleyelim ona göre buradan fikir yürütürüzGümrüge takılma konusunda dert etmeyin takılmaz satıcıyla görüşürüm en kötü senaryo takılırsa ürün geri gider para iadesi alırız bunun garantisini verebilriim ürünhttp://www.aliexpress.com/item/Car-Windows-lift-switch-sticker-door-button-interior-chrome-trim-cover-decoration-accessories-suitable-for-Toyota/32231790789.htmlSEDAT CAN arkadaşın konusu uygulama fotoları mevcuthttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=64110.msg869066#msg869066ALACAK/ALMAYA NİYETLİ KİŞİLERİN LİSTESİ[@Müjdat Kepenek (32725) @Burak Atılgan (32862) @Kaan Kara (29002) @Gökhan FIRAT (11407) @Murat Köse (28015) @Özgür ÖLÇER (11259) @Kerem Karaca (20220) @Eyüp ORMAN (32583) @Talha Aslantas (33006) @Aytaç Hut (27127) @Ali Serkes (28471) @Ali İlhan (26513) @YUNUS EMRE ANDAÇ (31887) @Yüksel IŞIK (26882) @UĞUR SİDAR (23754) @Ali Karakaya (32804) ÖDEME YAPAN ARKADAŞLARy.emre andaçmurat köseaytaş hutkerem gürbakf.talha aslantaşözgür ölçergökhan fırat
Kendinizi de Katarsanız 8 Kişi Oluyor. 10 Kişi Bize Yeter Hocam. 15 olmazsa 10 olur. 14 TL olmazsa 15 TL olur. Napalım
talha 10 kişi olursak 6 dolara ürünü veremem dedi tekrar para toplamam gerekecek falan...15 kişi alıyoruz diye anlaşmıştım satıcıyla.parayı daha önce alacağımı c.tesi gününden itibaren duyurmuştum almak isteyen arkadaşlara süre oldukça uzundu yani.bana sorununu söyleyen arkadaşlara para göndermeden de alırım ama diğer arkadaşlar irtibat kurmadılar.7 kişi gönderdi benle beraber 8 oldu. burakta gönderecek toplam 9 kişi olduk arkadaşlar
Hocam acele etmeyelim. Cuma değil de salı verelim gerekirse siparişi. belki 15 kişiye tamamlayabiliriz. acelemiz yok. Almak için isin yazdıran arkadaşlardan hassasiyet bekliyoruz. Bukadar insanı bekletmeyin lütfen.Talat Hocayı da mağdur etmeyelim. Almayacak olan arkadaş, vazgeçtiğini haber etsin lütfen.
Bende Ödeme Yaptım ama GElmedi Mİ?Sercan YILDIZ adına CSC Yıldızlar hesabından gelecekti.