0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı sorun bende de var. Ben artık o kadar sinirleniyorum ki ses gelince hafif bir tokat vuruyorum Direksiyona geçiyor ses [emoji56] Ama soğuk havada sürekli geliyor o ses... lütfen çözüm bulursanız bana da söyleyin...
Nizam hocam siz daha yetkili servise gitmediniz mi? Anteptekimi Urfadakimi bir yere gidecektiniz, ben uzun zamandır forumda göremeyince yaptırmışsınızdır diyordum. Elhamdulillah ben 2. el aldım hiç bir yerinden ses gelmiyor şükürler olsun. Tek sinirimi bozan sağ ön yolcu kapısı engebeli bozuk yollarda gıcırtı yapıyor lastikleri
Hocam benim fitil sesi 4 kapıda da var. Çukura girince falan aşırı gıcırtı yapıyor. Bir de sanki cam açıkmış gibi ses alıyor içeri. Cam açık mı diye her defasında kontrol ediyorum. Sanırım fitillerden. Bu sorunu çözümü için takip ediyorum sizi
Benim Avensis'te direksiyonda bozuk yollarda gelen tıkırtı kendini geliştirdi maalesef:( artık manevralarda direksiyonu çevirdiğimde vinlama gibi bir ses aliyorum. Daha önceki araclarimda bu gibi sesler direksiyon hidroligi bittiginde cikmisti bir kez. Ama yanlis hatirlamiyorsam avensiste hidrolik de yok. Bu is cok canimi sıktı benim
Gökhan Bey, yetkili servise gidip sordunuz mu hiç aracınızın üstünde bakım onarım yenileme kampanyası var mı diye?Sizdeki sıkıntı neden bilmiyorum, ama şöyle bir kampanya var DİREKSİYON MİLİ DEĞİŞİMİ gibi bir kontrol ettirin derim
Evet sonunda sorunum çözüldü. Nice servisten sonras TEM Toyota'ya aracımı götürdüm sorunumu çözdüler sağolsunlar. Direksiyonda boşluk olduğunu ve bunu sıktıklarını söylediler şu anda aracımda tık yok. Valla ettiğim duanın haddi hesabı yok TEM Toyota
gökhan bey selamlar. bende de benzer direksiyon sesi var. ancak istanbul'a ufuk beye gidebilme ihtimalim yok maalesef. tam olarak nereyi sıktıklarını biliyormusunuz? masraf ne çıktı?
@Burak Ulubir (32698) bey, Gökhan bey'in direksiyon kolonu ile direksiyon kutusu arası ayarı yapılarak üst mafsal cıvataları sıkıldı, ancak sizin aracınızda da aynı sorun olup olmadığını tespit ettirmeden kolon/kutu arası ayarı kurcalatmamanızı tavsiye ederim.