Gönderen Konu: arabamın bagajını zorlayan ogrencılerım olunca meslekten soguyorum.  (Okunma sayısı 1540 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamm buz mavisi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 96000
  • Model Yılı: '02
  • 21 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
2 ay önce cok arastırarak ınce eleyerek bır corolla aldım . bugun o kadar sinirlendim kı ne ögrencı sevgısı bırakıyorlar ne meslek aşkı . bagajımın yuvasına ınce bır anahtar ucu ıle zorlamıslar . demır parcası hem ıcınden cıkmıyor hem de yuva genıslemıs . sımdı bagajı ıcerden acıyorum. dogu hızmetı olan bır yerde gorev yapıyorum ama lanet olsun bu bır degıl ıkı degıl . neden aıleler cocuklarına baskalarının malına zarar vermemesı ıcın aıle ıcı egıtım vermıyorlar . ahlak sıfır ogretmene hakaret dersen var  ogrencıye kızıyorsun velı okul basmaya kalkıyor . sımdı işi gucu bırak bagajla ugraş . demırı cıkarsak dısardan bakınca anahtarın gırdıgı yer cok genıslemıs kotu gorunuyor.bızde ogrencıydık ogretmene sınırlendıgımız zamanlar oldu ama kımsenın malına zarar vermedıkk. kıt kanaat şartlarda para biriktir herseyden mahrum kal araba al dısardan emegı olmayan gelsin bunları yapsın .vatan haini dıyorum bunu yapanlara ve ailelerine  .  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun, aile terbiyesi ile alakalı durum, balık baştan kokuyor maalesef.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Geçen sene mezun oldum bizde cok sinirlendik hocalara ama gidip hic bir ogretmenin aracinq zarar vermedik vermeyi dusunen arkadaslarim oldu tabi verende olmustur not veya soylediginiz baska biseye takmis olabilirler tabi  bunlarin olmasi zarar vermesini gerektirmiyor doguda böyle şeyler duymustum okul basma gibi insallah bi an once goreviniz biter donersiniz  araçla okula gidiyosaniz araci uzaga baska bi yere birakabilirsiniz gecmiş olsun kilit degiscek buyuk ihtimal
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun sn hocam,

söylemlerinizde sonuna kadar haklı olabilirsiniz belirtilen bölgede eksikler olsa da eğitim alanında yapılmak istenen güzellikler var fakat yinede cahil kalmak,yönünü dağa çevirmek isteyenler yok değil... çoçuk değil aile yönünü nere çevirirse çoçukda o yöne bakacaktır... buraların belli bölgelerinde şiddet her zaman en kolaycılık olmuştur...

o çoçukların çoğu sizlerin elinde yeniden hayat bulacaklar... o günleride görürüz inşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
2 ay önce cok arastırarak ınce eleyerek bır corolla aldım . bugun o kadar sinirlendim kı ne ögrencı sevgısı bırakıyorlar ne meslek aşkı . bagajımın yuvasına ınce bır anahtar ucu ıle zorlamıslar . demır parcası hem ıcınden cıkmıyor hem de yuva genıslemıs . sımdı bagajı ıcerden acıyorum. dogu hızmetı olan bır yerde gorev yapıyorum ama lanet olsun bu bır degıl ıkı degıl . neden aıleler cocuklarına baskalarının malına zarar vermemesı ıcın aıle ıcı egıtım vermıyorlar . ahlak sıfır ogretmene hakaret dersen var  ogrencıye kızıyorsun velı okul basmaya kalkıyor . sımdı işi gucu bırak bagajla ugraş . demırı cıkarsak dısardan bakınca anahtarın gırdıgı yer cok genıslemıs kotu gorunuyor.bızde ogrencıydık ogretmene sınırlendıgımız zamanlar oldu ama kımsenın malına zarar vermedıkk. kıt kanaat şartlarda para biriktir herseyden mahrum kal araba al dısardan emegı olmayan gelsin bunları yapsın .vatan haini dıyorum bunu yapanlara ve ailelerine  .  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

bende öğretmenim iki çocuk tenefüste şakalaşıp birbirini yaraladı veli geldi hepinizi dava edeceğim dedi bizi dövecekti nitekim dava etmiş suçumuz neyse artık! aylarca ifadeye git gel şimdi....
geçen aylarda çocuklar şişe attı aracın arka camı patladı 1600 tl
veli toplantıya gelmez çucuğu kavga eder gelir bize bağırır...

ama öğretmen ne iş yapar yan gel yat !!!!
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
 Öncelikle çok geçmiş olsun.
 Bu tarz konuların çözümü bireysel değil. Bazı konularda da toplumda artan oranda sorunlar olduğu aşikar. Konu çok yönlü incelenmeli aslında.

Bu arada lütfen türkçe yazımı konusunda biraz daha özen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
Kavgada ogretmenin sucu ne oluyor onu anlamadim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun ,Cahillik , eğitimsizlik , saygısızlık ne derseniz deyin .Mala gelen cana gelmesin demekten başka bir şey yok .Oto kilitçiye içerisinde kalanı çıkarttırıp düzeltilebildiği kadar düzelttireceksiniz .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
2 ay önce cok arastırarak ınce eleyerek bır corolla aldım . bugun o kadar sinirlendim kı ne ögrencı sevgısı bırakıyorlar ne meslek aşkı . bagajımın yuvasına ınce bır anahtar ucu ıle zorlamıslar . demır parcası hem ıcınden cıkmıyor hem de yuva genıslemıs . sımdı bagajı ıcerden acıyorum. dogu hızmetı olan bır yerde gorev yapıyorum ama lanet olsun bu bır degıl ıkı degıl . neden aıleler cocuklarına baskalarının malına zarar vermemesı ıcın aıle ıcı egıtım vermıyorlar . ahlak sıfır ogretmene hakaret dersen var  ogrencıye kızıyorsun velı okul basmaya kalkıyor . sımdı işi gucu bırak bagajla ugraş . demırı cıkarsak dısardan bakınca anahtarın gırdıgı yer cok genıslemıs kotu gorunuyor.bızde ogrencıydık ogretmene sınırlendıgımız zamanlar oldu ama kımsenın malına zarar vermedıkk. kıt kanaat şartlarda para biriktir herseyden mahrum kal araba al dısardan emegı olmayan gelsin bunları yapsın .vatan haini dıyorum bunu yapanlara ve ailelerine  .  >:(

Yunus bey öncelikle geçmiş olsun.
Eşim de öğretmen olduğun için öğretmen öğrenci, öğretmen veli ilişkilerini az çok biliyorum. Neler oluyor neler. Bizzat başımıza bile geldi.  Kabahat ise öncelikli olarak sistemde.  Sen öğretmeni itibarsızlaştırırsan, veliyi sistemin merkezine alırsan, şikayet hattı kurarsan, öğrenciyi bağlaycı bir durum yoksa ( sınıf tekrarı vs.) öğrenci her türlü pisliği yapar.

Ek olarak bilişim çağıyla birlikte toplumumuz bozuldu. Avrupanın en fazla internet ve telefon kullananları arasındayız. Yine Tv izlemede rekor bizde. Kanal sayısında da öyle. Yani bu ne demek. Okumuyoruz. Okumadığımız gibi çocuklarımızı kontrol etmiyoruz. Dünyadan, yaşamdan ahlaktan bir haber toplum haline geldik. Afedersiniz giyinme soyunma programlarıyla toplumun ahlakını bozdular. Türlü oyunlarla üretmeden tüketmeye yönlendirdiler. İnsanları ait olmadıkları yerlere göç ettirip türlü sorunlar meydana getirdiler.  Neyse yazacak şey çokta. Hangi birini yazacaksın....
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Çok geçmiş olsun terbiye ve hoşgörü kalmamış arkadaşın biri ülkemizde bulunan bi ilçeye gittim diyor çocuklar arabayı taşlıyor kadınlarda orda oturuyordu camı açıp kadınlara ayıp değilmi siz orda oturuyorsunuz çocuklar taş atıyor deyince iyi ona buna taş atma çocuklar dövüşmeyi nerde öğrenecek dediler diyor bişey oluncada çocuktur deyip geçiştirmeye uğraşıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Kavgada ogretmenin sucu ne oluyor onu anlamadim

velinin amacı dava açıp para koparmak aslında. neymiş öğretmen ilgilenmemiş ne yapacaksa öğretmen, 700 kişilik okulda çocukları tenefüste tek tek görmesi engellemesi lazım sanki ..
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti

velinin amacı dava açıp para koparmak aslında. neymiş öğretmen ilgilenmemiş ne yapacaksa öğretmen, 700 kişilik okulda çocukları tenefüste tek tek görmesi engellemesi lazım sanki ..

Baska bi amac gudulemez zaten bu olayi dava etmekten  bir sinifta 60 kisi ders giriyoduk , herkesi tek tek kontrol edilmesine imkan yok  bizde kavga ettik tuvalete sigara ictik yakalandik ettik ama bu tür olaylari duyunca uzuluyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamm buz mavisi
  • Kilometre: 96000
  • Model Yılı: '02
  • 21 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Öncelikle çok geçmiş olsun.
 Bu tarz konuların çözümü bireysel değil. Bazı konularda da toplumda artan oranda sorunlar olduğu aşikar. Konu çok yönlü incelenmeli aslında.

Bu arada lütfen türkçe yazımı konusunda biraz daha özen.
Hakan bey Q klavye kullanıyorum ve yenı aldım alısmaya calısıyorum. gecmıs olsun dılegı ıcın tesekkur ederım ayrıca

Mesaj Birleştirildi: Aralık 23, 2014, 18:23:02
Herkese tesekkur edıyorum . bu arada dogu hızmetı dedıgım yer ıstanbul / arnavutkoy . Allah kımsenını canına malına zarar vermesın . cocuklarda  davranıs degısıklıgı ıcın  elımden gelenın fazlasını yapmaya calısıyorum  her ogretmen gıbı. Beden Egıtımı ogretmenıyım ve cocukların kosa kosa geldıgı bır ders . neden boyle bırsey yapıldı anlamıs degılım . Cana gelecegıne mala gelsın ne dıyelım. bu sene son senem tayın ıstıyecegım . umarım herseyın hayırlısı olsun.