0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 ay önce cok arastırarak ınce eleyerek bır corolla aldım . bugun o kadar sinirlendim kı ne ögrencı sevgısı bırakıyorlar ne meslek aşkı . bagajımın yuvasına ınce bır anahtar ucu ıle zorlamıslar . demır parcası hem ıcınden cıkmıyor hem de yuva genıslemıs . sımdı bagajı ıcerden acıyorum. dogu hızmetı olan bır yerde gorev yapıyorum ama lanet olsun bu bır degıl ıkı degıl . neden aıleler cocuklarına baskalarının malına zarar vermemesı ıcın aıle ıcı egıtım vermıyorlar . ahlak sıfır ogretmene hakaret dersen var ogrencıye kızıyorsun velı okul basmaya kalkıyor . sımdı işi gucu bırak bagajla ugraş . demırı cıkarsak dısardan bakınca anahtarın gırdıgı yer cok genıslemıs kotu gorunuyor.bızde ogrencıydık ogretmene sınırlendıgımız zamanlar oldu ama kımsenın malına zarar vermedıkk. kıt kanaat şartlarda para biriktir herseyden mahrum kal araba al dısardan emegı olmayan gelsin bunları yapsın .vatan haini dıyorum bunu yapanlara ve ailelerine .
Kavgada ogretmenin sucu ne oluyor onu anlamadim
velinin amacı dava açıp para koparmak aslında. neymiş öğretmen ilgilenmemiş ne yapacaksa öğretmen, 700 kişilik okulda çocukları tenefüste tek tek görmesi engellemesi lazım sanki ..
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu tarz konuların çözümü bireysel değil. Bazı konularda da toplumda artan oranda sorunlar olduğu aşikar. Konu çok yönlü incelenmeli aslında. Bu arada lütfen türkçe yazımı konusunda biraz daha özen.