Gönderen Konu: Diriliş Ertuğrul dizisi  (Okunma sayısı 1039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Diriliş Ertuğrul dizisi
« : Aralık 23, 2014, 02:30:00 »
Merhaba arkadaşlar diriliş Ertuğrul adli bir dizi trt ekranlarında yayına başladı. Bu hafta 2. Bölümü yayınlandı.  Izleyen arkadaşlar varmı bilmiyorum ama ben 2 bölümdür izliyorum ve  böyle gidersede izlemeye devam edicem.
Son zamanlarda tv ekranlarındaki yayınlanan yarışma olsun diziler olsun ahlaksızlık yozlaşma almış başını gidiyor. Konuşmalar diyaloglar belalti espriler kılık kıyafet  hersey tam rezalet.  Hatta o dizilerin ve yarismalarin  üzerimizde o kadar etkisi varki kimi insanlar orada izledikleri şeyleri normal bişey gibi kabulleniyor.
Bu anlattığım dizi  Türk tarihimizin şanlı ecdadimiz Osmanlının ilk zamanlardaki kurulus halini anlatiyor.
Yozlaşmis Türk örf ve âdetleri ile uzaktan yakından alakası olmayan bu tv dünyasında bence   ailecek oturup izlenebilir bir dizi herkese tavsiye ederim.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Toyota Club Türkiye

Diriliş Ertuğrul dizisi
« : Aralık 23, 2014, 02:30:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
Ynt: Diriliş Ertuğrul dizisi
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2014, 04:08:05 »
Aynı durum ve düşünceler bende de var medya sayesinde hızlıca yozlaşmış bir topluma dönüşüyoruz sanırım bu iş bilinçli ve organize olarak yürütülüyor,neyse genel olarak bu tarz yapımlar yüzünden tv'den uzaklaşmıştım belgesel kanalları var çok şükür ;) ama bu diziyi beğendim tarihçiler tarafından yönlendiriliyor sanırım,işin ilginç tarafı babam sülale olayına çok düşkündür daha önce araştırmıştı soyumuz Ertuğrul Beyin oğlu Gündüz Beyden geliyormuş bu yönden de benim için ayrı önem taşıyor
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new