0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.33 performans vermez yakita bir verim verir mi tartisilir motor kucuk diye 1.6 kadar yakabilir benim tahminimce ama sonucta sifir bir arac alicaksiniz ve ozelikleri tasarimi kuskuz cok guzel bir arac
Tasarima zaten diyecek biseyim yok.3 sene 1.2 kullandim ilk aracimdi.memnundum ama simdiki aurisim 1.6 birden kucuk motora binmek beni uzecek sanki.
Test surusu yapin bence 1.33 ile
1.33 auris kullanan arkadaslar var forumda memnunlar sizi de bilgilendirirler.. aurisin öyle aşık edecek bir tasarımı da yokk belli size tesir etmiş üstüne 46 milyar bir para vereceksiniz. Abartılı Fiyat 1.6 motor elengant donanım diğer tarafta da beğeni karar sizin.
Bir ust modeliyle arasinda 10 milyara yakin fiyat farki var.tabiki arabamdan vazgecmem zor olacak ama artij degisiklik zamani geldi diye dusunuyorum.tek derdim motorun beni tatmin etmeyecek olabilme ihtimali
2008 Aurisin görünüş güzel, donanımı güzel diyorsunuz, e motor da 1.6 iyi. Niye değiştiriyorsunuz ki?
2.elini düşünün derim 5 milyar fark etse bile sizi daha cok mutlu eder. Hem 1.33 sizi 2.elde de üzer. Her seyi düşünmek lazım derim.
Küçük motor, düşük donanım...Ben olsam elimdeki araçla devam ederdim ama tabi tercih sizin ...
gecen aylarda beni cok ugrastiran bi ariza oldu o yuzden sogudum biraz
http://sahibinden.com/191368984