0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynanın arkasındaki kararan aynanın sensörü.Aynanın baglı oldugu yerdeki ise yagmur sensörü çıkışı olabilir. Tam anlaşılmıyor.
abi kararan aynanın sensörü ön tarafta değil mi?Yani arka camdan gelen ışınlar gözümüze gelmesin diye ayna kararmıyor mu? O beyaz yer camla ayna dibinin bitiştiği yer beyaz bir şey yağmur sensörü olabilir diye düşünmüştüm.
İlk fotografta isaretlediginiz bolumun sol tarafinda aynadan bagimsiz bir kapak var fotografta da gorunuyor zaten. O yagmur sensoru.Dikiz aynasinin Auto butonunun sounda kucuk bir ldr sensor var. Bu da aynanin kararmasini sagliyor. O sensore isik tutarsaniz aynanin karardigini gorebilirsiniz. Son fotografta sagdaki isaretlediginiz yer (aynanin arkasi) far sensoru diye biliyorum. Ama orayi elimle kapatinca farlar yanmadi. Birkac farkli yerde daha vardir ve birbirlerine kombine olarak calisiyordur herhalde.Aynanin vidasinin bittigi yeri isaretlemissiniz ama benim aracta orada kapak var diye hatirliyorum. Yani fotograftaki gibi bir beyazlik yok. Muhtemelen gorunen beyazlik ayna soketidir.İsi sensoru ise direksiyonun sag altindaki izgara ve on cam havalandirma cikisinin sofor tarafinda bulunan top gibi olan cikinti.
Hocam otomatik klima oldugu icin ortam isisini farkli noktalardan olcup ona gore isitma veya sogutma yapmak durumunda. Ben o yuvarlak topu buton sanip calismiyor diye servise gitmistim. İsi sensoru oldugunu soylediler. Belki bilmedigimiz baska yerlerde de vardir.
Arkadaşlar kırmızı ile gösterdiğim yerler sensörlerin yerleri mi acaba? Biri ayna arkasında biri de camla aynanın bitiştiği iç kısımda...Hangisi ne sensörü bilen var mı acaba?
Kararan aynanın ön ve arkasındada sensör var.Arasındaki farka göre kararıyor.Yoksa gündüzde kararırdı.
ya abi cahillik böyle bir şey.
Estağfirullah Ali hocam, senin kumanda daki bagaj açma düğmesi bir işe yarıyor mu? Denedin mi hiç?Bu arada nasıl oldu 3. stop lambası düzeltildimi ?
galiba hayatta bir elin parmaklarını geçmeyecek durumlar için oluşturulmuş özel bir tuş olsa gerek Hayır basınca zart diye açılıp bagaj kalksa o da yok.
Sorma hakikatten bu şekilde ise baya bir gereksiz. Yabancıların resimlerinde HOLD yazıyor üzerinde gittim bastım basılı tuttum yinede bi halta yaramadı.
basılı tutsan yine iyi abi ben ctrl-alt-del yapar gibi üçüne de bastım ne olacaksa olsun diye ama bir şey yok. hakkaten bilen bir kişi bile yok mu ya? toyota tr ye yazsak mı acaba?
Hold çalışması için belki videodaki gibi tekrar programlamak gerekiyordur.
Valla Tekin abi, nasıl bir iştir bunlar anlamadım gitti. Avensisin şanssızlığı AMERİKA da olmaması, Amerikada yada baila dünya çapınca bir model olsa bir sürü video döküman falan bulabileceğiz ama malesef yok. Hangi akla hizmet bu tip gizli saklı şeyler oluyor anlamadım, bu zamanda gizli menü olurmu