0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet,debriyaj switchinin sesi.
daha önce hiç duymamıştım bu sesi 6 aydır kullanıyorum böyle konularda da çok pimpirkliyimdir ama : ) peki ileride bi probleme sebep olur mu bu durum
Güvenlik unsuru olarak konmuş, debriyaja basmadan motor çalışmıyor aracın bir fonksiyonu bu. en fazla switch takılı kalabilir ama sorun çıkacak diye bir şey yok.
ımm şunu belirtmedim ama sizin bahsettiğiniz sesi biliyorum start üstündeki yazı yeşil olunca gelen ses ama bu o değil seyir halindeyken vites geçişlerinde duyuyorum
Vay anasını bide Avensis içeriye ses alıyor derler
camlar açık yavaş giderken dinlerseniz. debriyajdan ayağımı çekerken hafif tık diye ses ben de duyuyorum bu defransiyel++balata baskısı bölümünden gelen hafif bir ses. Balata kavrarken geldiğini tahmin ediyorum.sorun olacağını zannetmiyorum [/b]kafaya takılacak durum değildir camlar kapalıyken zaten çok zor duyarsınız ya da araç boştayken duyulabilir. bu tür mekanik sesler araçlar için normaldir. her yerinde zemeberek var haliyle ses olacak
AVENSİS İŞKİLLENDİRME EKİBİ iş başında İşkillendirmeyin yahu adamı, zaten arabayı ayda yılda bir kere kullanıyorum, her yazılandan sonra ACABA demekten iflahım gevredi Pedal sesidir o yahu, bırakınca yerine oturuyordur. Bide hani CC devreden çıkıyor ya debriyaja basınca onla alakalı switch sesi mantıklı. Ama ben hiç duymadım o başka, yada duydum da aldırış etmedim
aslında haklısınız burada konu incelerken "ya benim araçta da varmı yeaa" hissi uyanmıyor değil ama bilgi paylaştıkça güzel murat bey bu yönden bakalım biz : ) cc den gelen sese dikkat etmedim ama benim ki cc kullanımında değil normal kullanımda debriyaja bastığımda geliyor gıcırtı değil sadece 2 tane tık sesi
Hemde 2 tane haa Nasipse yılbaşında memlekete gideceğim , arabada ne kadar ses duyarsam gelip burada yazacağım Hiç dikkat etmedim herhalde ben, yada ehtiyarlıktan kulakların işitme değerleri düştü Bu arada CC kullanırken anlamında değildi, CC yi devreden çıkaran vede START-STOP u aktif eden switch anlamında demiştim. Ama o kadar ses çıkarmaz yahu, kulakla duyulacak kadar
Ben gittim kırtasiyenin birinden aldım kendim değiştirdim. Değiştirmesi kolay.
burada bi konu okumuştum "pili değiştirdikten sonra araç kapıları otomatik açılmıyor" diye hep onun sendromu sağ olun : )