Gönderen Konu: Garanti Kapsamı?  (Okunma sayısı 1720 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Garanti Kapsamı?
« : Temmuz 16, 2006, 21:04:21 »
Sevgili üyeler, forumun yeni üyesiyim...Herkese selamlar...
1996 model 1,6 XEI'yi 9 yıl kullanıktan sonra, 2005 model bir corolla sedan aldım...Toyota bence vazgeçilmez bir otomobil. Ancak daha önce bir kere olsun işçilik ve mekanik hatasını görmediğim eski corollama nazaran yeni corollamdan pek memnun değilim. Debriyajdan gelen tıkırtı ve klima sorunlarını diğer başlıklarda okudum. Otomobilimin garantisi hala devam ediyor.
Evet debriyajdan ara-sıra tıkırtılar geliyor ve klimam her ne şeklide kullanırsam kullanayım soğutmuyor. Hatta polen filtresini çıkarttım ancak o halde bile soğutmuyor. Klimamın polen filtresinin değişminin bana ait olduğunu biliyorum. Klimamda başka sorun var ise ve de debriyajda (sorduğum bir usta üst kontrol merkezi gibi birşeylerden bahsetti...) sıkıntı var ise, sizce bu sıkıntılarım garanti kapsamındamıdır?

Toyota Club Türkiye

Garanti Kapsamı?
« : Temmuz 16, 2006, 21:04:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Garanti Kapsamı?
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2006, 23:26:03 »
Merhaba-.

Ilk önce kendinizi TANISMA bölümünde tanitin ve AD SOYAD ile üyelik mecburi. Bana mesaj atin. Düzeltelim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Garanti Kapsamı?
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2007, 23:22:16 »
Alıntı yapılan: Murat Küden
Merhaba-.

Ilk önce kendinizi TANISMA bölümünde tanitin ve AD SOYAD ile üyelik mecburi. Bana mesaj atin. Düzeltelim.
[/quote]

selam tanışma bölümüne defalarca kendimi tanıtmak istedim ama bir türlütanıtamadı nedeni ise gönder ikonunu bulamam dır yardımcı olursanız sevinirim
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Garanti Kapsamı?
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2007, 08:16:00 »
Bu sorunuzun cevabını en iyi yetkili servis verebilir. Onlar bile zaman zaman toyotasa'ya açıp soruyorlar. Aracınızı götürün tüm cevapları öğrenin.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy