0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlarr,ekteki gibi bir yastık nerden bulabilirim acaba? bunun dudak şeklindeki olanından bi araçta görmüştüm taa 2 yıl önce, aklımda kalmış
Çok şirin durduğu kesin, bulunabilecek alışveriş siteleri de vardır. Diğer yanda ''Otomobil Dünyasından Haberler'' bölümümüzdeki kamçı etkisi vb başlıkları incelemenizi öneririm. Koltuk orjinal başlığınız boyun ve baş koruyucu şekildedir ve muhtemelen WIL (Whiplas Injury Lessening) özelliği içerir doğru ayarlandı ise de bu korumada etkilidir. Bu aparatlar koruma özelliğini azaltabilir.
http://www.aliexpress.com/item/U1-Cartoon-monkey-lovers-car-neck-pillow-2pcs-lot/937959619.htmlhttp://www.aliexpress.com/item/Zc-decoration-car-supplies-personalized-day-gift-car-pillow-headrest-neck-pillow-car-cushion-free-shipping/1682896912.html
Arabada böyle birşey direk camı kırın alın demek gibi birşey
Aklıma gelmedi değil birşey olmaz ya ben hevesimi alayım yeter , şirkette ve evde otoparkta duruyor zaten, haftasonuda eşimin aracıyla çıkıyoruz, Allah emanet gari
Gari orasını bilmem Benimde aklımda İNSAN KAFASI (ERKEK) şeklinde olanları geldi, arka 3 lüye ve Yan yolcu koltuğuna bağlamak güzel olurdu, hani psikopatın birine denk gelirsek arabada kalabalığız haaaa demek için
Ahahahah , şirkktte kendimi gülmemek için zor tuttum aslında biz bayan şoförlere lazım ondan , iyi fikirmiş
Sadece bayanlara lazım değil ki, psikopatımız bol maşallah Bu arada bayanlar için cam filmi yada cam perdesi olması ideal, ama onuda tutup pembe renkte yaptırmazsanız
Allah korusun olası bir kaza anında baş ve boyuna etkisi ne olur tartışmak lazım, üretici firmalar koltuk başlıklarının dizaynında bu hususa önem veriyorlar.
Özellikle uzun yolculuklarda yüksek konfor sürücüyü tembelleştirir.Yan koltukta oturan için güzel olur.
Evet bu yüzden uzun yolda otomatik araç kullanmak istemeyen bile tanıyorum
Çok güzel esprilerin yanında yine şunları da ekleyelim. Tam uzmanlık alanını bilmiyorum ancak deprem ile ilgili yorumlar yapan bir öğretim görevlisi(sanırım Prof. idi) vardı, basit bir kazada, araç önemli bir hasar almadığı halde bu kamçı etkisinden dolayı hayatını kaybetmişti. Aslında yabana atılacak bir konu değil kimi durumlarda açığa çıkan güçler düşünüldüğünde. Aslında kimi kafalıkların yükseklik yanında ileri-geri ayarı da oluyor başı desteklemek için. Toyota ve bir çok üretici daha güvenli sistemler üzerinde çalışıyor.
yıllarca iş güvenliği yaptım ve ilk yardım eğitimleri aldım ve kamçı etkisini birebir yaşadım kesinilikle tavsiye etmiyorum kendinizi ve sevdiklerinizi üzmemek için vazgeçinevden birşey olmaz diye bir kısmı geri dönmedi yada hasarlı döndüdoktor arkadaşlar kamçı etkisini daha iyi anlatır sizeistanbulda sıkışık trafikte önümüz bir anda açıldı herkes hızlandı ve önümdeki araba bir anda fren yaptı bende çarpmamak için fren yapınca arkadaki araç bana vurdu daha ne olduğunu anlamadan başım iki defa kafalığa çarptı çok basit bir çarpma idi ama kafalık olmasa idi yada hata olsa ise sıkıntı yaşardım çünkü kaza bilmeden ve görmeden geldiği için hazır değildim böyle bir aparatta sıkıntı yaşardımbundan dolayı güvenlikte taviz vermeyin geçen hafta arkadaşımın makinanın arasından sıkışan parmağını çıkarmak zorunda kaldım eldivenin içinde parmak aradımbir anda unutursunuz dalgınlığınıza gelir allah muhafazahayatımız boyunca ilk oglumuzu sadece bir defa ön koltuğa annesinin yanına aldım o gideceğimz yol 2 km idi ışıkta bize vurdular çocugun kafası ön cama çarptı arka koltukta araba koltuğu vardı hızım 20 km/h idicamların morarmasına gelince cam filminiz kalitesi iyi değilmiş eger değiştirirsen iyi olurbenim eşimde araba kullanıyor extra tavsiyelerde bulunayım sanaherkesin centilmen olmasını beklemeyol senin diye çıkma biraz beklecam filminden asla geçmearabanda araç içi kamerada olsun maganda çok bayanları sıkıştırıyorlarkapıların kilitli gez otomatik kilitlenmiyorsa alarm taktıryol bilgin az ise navigasyon cihaz al kendine (başarsoft haritalı olsun)çantanı yan koltuğa bırakma mümkünse yan koltuğun önüne yere bırak ulaşılması zor olsuntorpidoda dikkat çekecek şeyler olmasın bozuk para cd telefon cüzdan parfüm 1tl edecek bile birşey olmasın bir pazarında şarj soketlerini satılırken gördüm basit birşey demeyin onun için ışıkta arabaya girmeye çalışırlar adamlar çalışan güvenlik kamerasını çalımışlar hatta kullanılmış tuvalet taşı bile vardıbluetooth kulaklık yada araç kiti kullanabi tavsiyesi kararından vazgeç