Gönderen Konu: İnternet Vergi Dairesi  (Okunma sayısı 1301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 124000
  • Model Yılı: '04
  • 25 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
İnternet Vergi Dairesi
« : Aralık 17, 2014, 06:43:24 »
Aracımı alalı 1 ay kadar oldu. Daha önce başka bir konuda ruhsatta comfort ya da elegance yazmadığını sadece T25 yazdığını belirtmiştim. Bu seferde internet vergi dairesine ödeme yapmak için girdim. Orada da elegance yazıyor. Bu sistem bilgileri nereden alıyor? Araç özellikleri comfort.
1,6 Comfort

Toyota Club Türkiye

İnternet Vergi Dairesi
« : Aralık 17, 2014, 06:43:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: İnternet Vergi Dairesi
« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2014, 07:48:47 »
trafik tescil sırasında yanlış kayıt edilmiş olabilir. bazende hiç yazmayabiliyorlar. nitekim en son sattığım 2013 corolla elegant versiyonu arabamızın ruhsatında elegant yazmıyordu. hatta satın alan adamcağız "abi bu elegant versiyonu değil mi ruhsatta yazmıyor ama" şeklinde teğit edici birkaç kez sormuştu. kimisinin de ruhsatında yazıyor bu sefer sigorta kağıdında yazmıyor. düzelttire biliyorsanız düzelttirin ama bence çok da önemli bir şey değil. he satarken tabi belirtmeniz icap eder aracım elegant değil comfort versiyonudur diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2014, 09:43:58 »
Aracımı alalı 1 ay kadar oldu. Daha önce başka bir konuda ruhsatta comfort ya da elegance yazmadığını sadece T25 yazdığını belirtmiştim. Bu seferde internet vergi dairesine ödeme yapmak için girdim. Orada da elegance yazıyor. Bu sistem bilgileri nereden alıyor? Araç özellikleri comfort.

Versiyonlar arasındaki vergide değişiklik olmadığından sorun olmaz. Benim eski aracımda da vardı bu durum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2014, 14:47:57 »

Bende de oldu. 2004 civic almıştım, Ls paketti ama ruhsatta ES görünüyordu...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...