Selamunaleykum.
Yaklaşık bir senedir aklımdan hiç çıkmıyor. Artık yeter! Bu sefer inşallah kesin yaptırıcam. Bu aralar da çok masraf çıkardı bana ama olsun. Taksit maksit bişiler ayarlıycam

Aracın rengini değiştirip de ruhsat için ekstra harcama yapmak istemiyorum. Sadece aracım gıcır görünsün istiyorum. Çünkü özellikle tamponlar kötü durumda. Tabi masrafı olmasa renk değiştirmek isterdim

Forumda arama yaptım. Üç, dört konu vardı ama hepsi de eski ve ortada kalmış konulardı. Sizlere sorularım şöyle;
- E12 kaplama hakkında ne düşünürsünüz?
- Kaplamayı nerede yaptırmalıyım? Vereceğiniz cevaplara göre arayıp fiyat sorucam. Diğer konulardan bir kaç firma ismi vardı örneğin Protac.
- Hafif sürtmelerde kaplama nasıl bir tepki veriyor? (malzeme kalitesine göre değişir sanırım) Eğer kaplama zarar görürse hasarın bulunduğu parçanın folyosu komple sökülüp tekrar kaplanırsa ton farkı oluşma ihtimali ne olabilir? (tabi bu soruya cevap verebilmek için ilk kaplama üzerinden geçen zaman önemli)
Daha önce de biraz araştırma yapmıştım. 3M nin malzemeleri öne çıkıyor. Tabi işçilik de çok önemli.