0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunu yapmaktan korkacak bir sürü müslüman, hristiyan, yahudi, ateist ya da putperest var, sorun dinde değil bence, ayrıca gözden kaçıyor ancak o zat bir eve de girmeye çalışmış. Muhalefet gibi olmasın, detayı da tam bilmiyorum ama belki de sokağın köşesine park ederek siz yaşlı, genç, hamile vb yayaların hakkını yediniz. Yani kimin kimde hakkı olduğunu bilmek matematik hesabı gibi ortaya çıkmaz bence.
İlginç bir yorum olmuş. Ben oraya park ederek herhangi bir kişinin hakkına girdiğimi zannetmiyorum ama yine de şuna inanıyorum ki başıma gelen bu tür musibetler bana ceza olarak veriliyor. Burada değil ama başka yerde başka zaman Allah bilir kimin hakkına girdik de böyle oldu... Allah affetsin. Tabiki her başa gelen musibet bir şeylerin karşılığı değildir ama bu tür olaylara ben bu gözle bakıyorum.Şöyle bir site tarzı güvenlikli ve kapalı veya açık park alanı olan bir eve giremedik gitti arkadaş.Kaskom da ilk zamanlar vardır. 2009 ya da 2010 du tam hatırlayamıyorum bittiğinde yenilemedim çünkü o vakite kadar en ufak bir sürtme bile yaşamamıştım. Tabiki bu bundan sonra da kaza yapmayacağım anlamına gelmez ama inşallah yapmam diyip o zamandan beri kaskom yok. Tabi aracın park halindeyken başına bir şeyler gelebileceğini açıkçası pek düşünmemiştim.
Geçmiş olsun . Fiyat konusunda yorum yapamam ama boyatmadan 900 tl ye kurtaracaksanız çok iyi . Diğer yandan aracınıza atlayana umarım aynı şekilde atlarlar .
Geçmiş olsun, maddi bir hasar manevi bir hasardan daha iyidir diye düşünüyorum.Hakan bey'in yorumuna çok güldüm.. ayrıca teşekkürler, tabii ana fikri anladık, üzülmeyin.. Olaya kozmos anlamında bakınca, hırsızın yapılı ve atik bir kadın olma ihtimalini de unutmamak gerekir..