abi o değilde bak iki fotoyu yan yana koyunca işçilik daha da öne çıktı. kapı tarafından ben iyice ümidimi kesmiştim açıkçası. güle güle kullanasın inşallah.
Geçmiş olsun. Ama bakınca sonuç çok güzel olmuş ve belli olmuyor.
Geçmiş olsun güzel işçilik çıkartmışlar bravo.
arkadaşlar firma bilgileri şu şekilde;
car-mos mini onarım sistemleri
Fatih FİLOĞLU
0212 286 6063
maslak mah. atatürk oto sanayi sitesi
2.kısım 10.sok. no:341
şişli - istanbul
www.car-mos.com
Işten anliyan adam yapiyor iste çok iyi olmuş vallahi
İşçilik çok güzel. Lakin çok pis çalışmışlar. Aracımın içi bir parmak toz tabakası ile kaplanmıştı. Kapı eşiklerine basmışlar ve temizleme zahmetine girmemişler. Koltuklar da biraz kirlenmişti. Halbuki sıkı sıkı tembihlemiştim temiz çalışın diye. Tamam abi nasıl aldıysak öyle teslim edicez demişti. Pek ihtimal vermiyodum zaten de bu kadar da kirleneceğini tahmin etmemiştim. Biraz söylendim özür mözür diledi ben de üstelemedim. Cumartesi günü 3 saatimi aracımın sadece içini temizlemek için harcadım.
Çok iyi olmuş Allah beterinden korusun .Gerçekten çok iyi işçilik çıkarmışlar
Duzeldigine ve içinize sindigine sevindim, büyük geçmiş olsun.
İşçilik çok güzel. Lakin çok pis çalışmışlar. Aracımın içi bir parmak toz tabakası ile kaplanmıştı. Kapı eşiklerine basmışlar ve temizleme zahmetine girmemişler. Koltuklar da biraz kirlenmişti. Halbuki sıkı sıkı tembihlemiştim temiz çalışın diye. Tamam abi nasıl aldıysak öyle teslim edicez demişti. Pek ihtimal vermiyodum zaten de bu kadar da kirleneceğini tahmin etmemiştim. Biraz söylendim özür mözür diledi ben de üstelemedim. Cumartesi günü 3 saatimi aracımın sadece içini temizlemek için harcadım.
Temiz çalışmak diye birşey yok sanayide. Arabanın motorunu yaptırırken benimde camı açık bırakmışlar, arkadaş Arabanın camını kapatsana neden açık bırakıyorsun bir hafta neden açık Kalsın cam, sanayi zaten toz toprak içinde. Uyarmasan umurlarında değil...