Arkadaşlar merhaba, sağ ön cam açılmıyor tahmininiz nedir? servis biraz uzak bizim yapabileceğimiz gibimidir ?daha önce başına gelen varmı? saygılar
En yukarı kaldırıp 5 saniye buton yukarıda bekleyin.

Geçmiş olsun, cam kilitleme tuşunu aktifleştirmiş olabilir misiniz sürücü tarafındaki kolda.

Geçmiş olsun, cam kilitleme tuşunu aktifleştirmiş olabilir misiniz sürücü tarafındaki kolda.
Hkan bey ilginize teşekkürler kapıları kitlemiştim içeriden ,yanlışlıkla belki basmış olabilirim .kapı kilidi yanındaki tuştan bahsediyorsunuz heralde.akşam bakıcam teşekkürler.saygılar.
Mesaj Birleştirildi: 16 Ara, 2014 17:36
En yukarı kaldırıp 5 saniye buton yukarıda bekleyin.
Ahmet kardeşim açma tuşunumu?kilit tuşunumu? teşekkürler.
Gülme ikonum için kusura bakmayın, bu karşılaşılan bir durum olduğu için kullandım.
Muhtemelen bahsettiğim tuş kullanımı ile alakalıdır durum, gelişmeleri paylaşırsanız faydalı olur.
Arkadaşlar merhaba, sağ ön cam açılmıyor tahmininiz nedir? servis biraz uzak bizim yapabileceğimiz gibimidir ?daha önce başına gelen varmı? saygılar
Cam kilitleme tuşuna başmışsınızdır muhtemelen kapı kilitleme butonlarının yanındaki. Malum ışıklandırma olmayınca elimizle orada körebe oynuyoruz.
Gülme ikonum için kusura bakmayın, bu karşılaşılan bir durum olduğu için kullandım.
Muhtemelen bahsettiğim tuş kullanımı ile alakalıdır durum, gelişmeleri paylaşırsanız faydalı olur.
Teşekkürler hakan bey kusura bakmadım :)memnun oldum cevabınıza teşekkürler.
Mesaj Birleştirildi: 16 Ara, 2014 17:56
Cam kilitleme tuşuna başmışsınızdır muhtemelen kapı kilitleme butonlarının yanındaki. Malum ışıklandırma olmayınca elimizle orada körebe oynuyoruz.
Aynen aytaç bey küçücük bir ışığı olaydı iyiydi :)ilgine teşekkürler.
Çocuk kilidi aktif edildi herhalde.
Farkına varmadan sağ cam açıkken aktif etmişim, sağ kapıyı tekmeleme aşamasını gelmişken farketmiştim.