0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konu daha önce de gündeme gelmişti, hava yastığı yeri hafif kabartılı durması normal. Benim araçta da aynı şekilde.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=62338.0
O hep orada vardı.Siz yeni fark ettiniz.
Ahmet bey bugün plazaya gittim , araçlara baktım onlarda da kabartı var ama çok hafif sadece elle anlayabiliyorsunuz yani 2 parça halinde gözünüze gözünüze batmıyor ama ilginçtir ki yarislerde göğüs benim aracımdaki kadar belirgin ve şişkin duruyor..
Sayın ÖMER KASIM bey ; Konu başlığını forum ana duvarında gördüm ve daha konunun içine girmeden tahmin ettim ve konuyu görüp fotoğrafı da görünce gülmekten kendimi alı koyamadım. Bu yüzden özür dilerim. Aynı durum bende de var. Hatta arabayı 1 ay önce akşam bayii'den teslim aldıktan bir gün sonra gün ışığında fark ettim o tarafta ki hafif kabarıklığı. Çok dikkatli bakınca belli oluyor. %10000 hava yastığından dolayı dedim ve umursamadım.
Bu bir kronik sorun gibi görünüyor çünkü bununla ilgili bir çok sorun belirtildi ve konu açıldı hava yastığı da olsa ön göğüste en küçük nokta kadar bir hata olmamalıdır. Eski aracım E15 Corolla'da böyle bir şey görmedim Yeti'nin göğüs fotoğraflarını ekledim nokta hata şişlik yok olamaz zaten en azından ben böyle bir şeyi kabul edemem. Bu nasıl bir mantık şişliği fark edip umursamamak çok ilginç gerçekten.