Gönderen Konu: sonkar ve multimedya sorunu  (Okunma sayısı 1350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 4 kere teşekkür etti
sonkar ve multimedya sorunu
« : Aralık 16, 2014, 03:16:14 »
Oncelikle hepinize merhaba
Bir ay once sonkar avcilardan sifir auris 1.6 advance skypack cvt aldim
Aractan cok ama cok memnunum
Gorunusu gidisi durusu yakisi sessizligi yol tutuşu.
Bu hizlarda bile istanbul edirne arasi 9lt yakti otoyolda toplam bir depo verisi
Sehir icinde hic dikkat etmeden hep trafik saatlerinde kullandim 8.4lt yakti komple bir depoda
Yine sehir icinde dikkat ederek 7.2lt yaktim yine toplam bir depoda
4 depo bitirdim kisacasi yakisindan cok memnunum zamanla dahada asailara iner nasilsa
Yanliz yakistiramadigim tek sey bu arabaya o radyo sistemi toplam 6kanal hafizali radyo ne demektir bu cagda anlayamiyorum
Halada inanmak istemiyorum bunun gercek olduguna ben bulamadim galiba diyorum degistirmeyi menuyu
Gerci sonkar servisede gittim nedir bu durum diye ki bu basli basina bir hikaye
Koskaca serviste calisan hic kimsenin ki buna servis muduru beyde dahildir hic bir fikri yoktu bu konuda
Hatta bagzilari yok canim daha neler 6kanal olamaz hepitopu bile dediler haberleri yok servis hizmeti verdikleri arabadan
Daha once hic kimse bunu sormadi dediler ki buda ikinci şokum oldu
Ozellikle servis mudurunun ben bu konuyu ogrenicem ve size kesinlikle donucem cunku bende bilmiorum dedikten sonrada aramamasi
Nerden baksaniz taktire şayan bir durum ilk defa toyota alan ve servise gelen bir kullanici acisindan
Daha radyo sistemi hakkinda bilgisi olmayan bir servisin arabanin freninde yuruyeninden yada motorundan ne derecede bilgisi vardir ben bunud bilemiyorum
Neyse sonkarin bilgisizligi veya ilgisizligi baska bir konu
Radyo menusune geri doneyim en iyisi
Bide bole radyolarin kendi kendine degistigi enteresan vede manasiz bir listede mevcut
O bolgede en iyi ceken radyo kanallarinin surekli degiserek guncelledigi bu menude surekli istanbulda olan ben gibi suruculer icin gereksiz
Hic dinlemedigim bana hic hitap etmeyen 48farkli radyo kanali yerine 24adet benim sectigim kaydettigim radyo kanalini verse daha kullanisli olur
Simdi arkadaslar sizlerden ogrenmek istedigim sey bu menuye gercekten mudahale edilemiyor mu
Edilemiyorsada onerebileceginiz tam uyumlu bir baska multimedya sistem var mi hemen alip taktiriyim
He bide sonkar haric onerebileceginiz bir baska servis var mi zira guvenim pek kalmadi kendilerine
Simdiden tesekkurler

Toyota Club Türkiye

sonkar ve multimedya sorunu
« : Aralık 16, 2014, 03:16:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '12
  • 12 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: sonkar ve multimedya sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2014, 09:26:23 »
Sizin nezdinizde bir kez daha söylüyorum Sonkar servis değil tamirhanedir, ben sonkar yenibosna tamirhanesinde hasar onarımı yaptırmıştım ne yazık ki başıma gelenler travma yarattı ben de resmen, oldukça ciddiyetsiz ve elemanları ustalıktan uzaktır, şimdiye kadar gedizler dolapdere ve derindereyi de kullandım,en ciddi ve kaliteli olanı derindere kanaatimce
Hamleler ve karşı hamleler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 16, 2014, 11:34:31 »
Cevabiniz icin teşekkürler levent bundan sonra ilk olarak derindereye gidecegim
Daha once peugeot vw skoda ve honda kullandim ama bole bir tavirl ilk defa karsilstim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 16, 2014, 13:48:01 »
bir önceki modelin teybinden yola çıkarak söylüyorum,teyp üzerinde 6 olarak gözüküyor ama modda fm1 fm2 fm3 diye ayrı serilere geçebiliyorsunuz yani 18 tane olmuş oluyor
bir kitapçığa gözatın isterseniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 2600
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 16, 2014, 14:17:40 »
Multimedya başlıbaşına bence komedi. Ekranında navigasyonu geçtim ama video oynatamama resim görüntüleyememek sacmalık. Yakın zamanda bende  yeni bir multimedya alma düşüncesindeyim.
2014 Auris 1.6 md.s touch

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2014, 19:10:07 »
Baris maalesef ole bi secenek koymamis akillilar kitabi hatmettim ole biseyden bahsetmiyo gozumden kacmissa bilemem ama sanmiyorum ole secenek cidden yok
Erkin uyumlu bisey bulursan banada haber ver cidden cekilir gibi degil rezalet hangi akla hizmet yapmislar onuda cozemedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 8
  • Model Yılı: '14
  • 14 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2014, 21:37:32 »
Aynı aracı ben de ağustosta almıştım.Güle güle kullanın çok keyifli bir araba..Teyp meselesi bende de en derin yara.Teyp diyorum çünkü teknoljinin çok gerisinde.Bi tek kaset çaları eksik.Ha bir çok arabada gelen standart dokunmatik ekranlarda durum böyle ama ,onu da bilin.Bir çoğu öyle video fotoğraf filan göstermiyor.En iyisi sonradan birşeyler takmak.Ekonomik durumum biraz rahatlayınca ilk işim güzel bir multimedia cihaz takmak olacak.Ve en büyük hayalim cihazı takınca ekranda hangi kapı açık olduğu gözükecek ve lastiklere basınç sensörü taktığımda alet bunu tanıyıp direk ekranda lastik psı bilgilerini gösterecek.Eğer bunlar olursa tadından yenmez.
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S