Gönderen Konu: 5.vıteste motordan gelen fazla ses  (Okunma sayısı 7097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamm buz mavisi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 96000
  • Model Yılı: '02
  • 21 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: 5.vıteste motordan gelen fazla ses
« Yanıtla #20 : Aralık 16, 2014, 21:24:56 »
Yunus bey 2 yıldır e12 kullanıyorum ve de bu ikinci e12 aracım .Kardeşim dede bu araçtan var .Şu kadarını deyim bu araçtan hoşuma gitmeyen bir kaç durum var onlarda .
1 . 110-140 arası motordan gelen uğultu sesi direk beyin oyucu ya üstüne çıkacaksın ya altına düşeceksin
2 . Köy yolu gibi toprak stabilize yollarda ön takım ve direksiyon kutusundan gelen tıkırtılar .
3 . Hafif rüzgarlı havalarda dahi yan rüzgarlardan çok fazla etkilenme
4 . 120 den sonra yol tutuş noktasında güvensizlik ki bu efsaneden sonraki araçlarında herkes ortak görüşü

Ben şahsım sürekli uzun yol yapmadığım için -15 gün bir kere köye gittiğim için gittiğim yolda genel radar olduğu  ve aracımın benzinli olduğu için bu yazdıklarıma takılmıyorum .Ama sürekli binsem benimde gönlüm 2007-2010 yılları arası HONDA CIVIC lar da
hocam cok ıyı ozetledınız analizler mukemmel suana kadar olagan seylerı yazdınız

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 16, 2014, 21:24:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 17, 2014, 10:55:23 »
Benim en şikayet ettiğim ya da beni en çok rahatsız eden Yücel Bey'in yazdığı 3. madde. Bazen tedirgin olabiliyorum. Direksiyonu sıkı tutmak gerekli rüzgar durumlarında.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 17, 2014, 14:25:06 »
Rica ederim arkadaşlar tespitlerim iyi ama keşke çözümü de olsa ama yapıyı baştan aşağı değiştirmek gerekiyor oda mümkün değil .Onun yerine arabayı değiştirmek daha kolay ve zahmetsiz. Eğer yukarıda yazdığım maddelere takılmıyor iseniz E12 kasa Corolla nın 2 nci efsane aracıdır .Ama yaza bir HONDA sevdamız var 2007-2010 arası Premium veya Elegans kasalara bakacaz hem biradere hem bana çok oturaklı araba çok hoşuma gidiyor .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 17, 2014, 15:58:37 »
Rica ederim arkadaşlar tespitlerim iyi ama keşke çözümü de olsa ama yapıyı baştan aşağı değiştirmek gerekiyor oda mümkün değil .Onun yerine arabayı değiştirmek daha kolay ve zahmetsiz. Eğer yukarıda yazdığım maddelere takılmıyor iseniz E12 kasa Corolla nın 2 nci efsane aracıdır .Ama yaza bir HONDA sevdamız var 2007-2010 arası Premium veya Elegans kasalara bakacaz hem biradere hem bana çok oturaklı araba çok hoşuma gidiyor .
Fd6 kasa Civic'in konforsuz ve yalıtımının kötü olduğunu söyleyebilirim. Ama diğer kriterlerde güzel bir araç bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamm buz mavisi
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 96000
  • Model Yılı: '02
  • 21 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 17, 2014, 21:43:48 »
hocam cıvıclerın ıkı kotu yanı var onuda ben soyleyım hatta 3.
1. 5 vites olması
2. direklerin dönüşlerde görus alanını cok kısıtlaması
3. vites geçişlerı yumuşak değil.
bence alacaksanız otomatik alın derim size ha bu arada 2 ayda golf kullandım otomatik konforunu abartmışlar resmen arabadan inmek istemıyordum  :D